Németországi munkát keresek
- dávkov1
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Válogass és örülj mert munka az van de néhány szavas nyelvtudással nem tudom mire számítasz!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Partnerünk pl. most is keres segédmunkásokat de középfokú nyelvtudással gyakorlatilag 0-24 jelentkezhetnél az interneten hemzsegő álláshirdetésekre. Miért spammeléssel szórakozol????becs1972 írta: Munkát keresek Németországban, akár segédmunkát is. 42 eves vagyok,akkar segedmunka is erdekelne vagy mint glettes, ertek a glettolasokhoz diszperzites guritasokhoz, kozepfokon beszelek németül.
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Gergoo írta:
Partnerünk pl. most is keres segédmunkásokat de középfokú nyelvtudással gyakorlatilag 0-24 jelentkezhetnél az interneten hemzsegő álláshirdetésekre. Miért spammeléssel szórakozol????becs1972 írta: Munkát keresek Németországban, akár segédmunkát is. 42 eves vagyok,akkar segedmunka is erdekelne vagy mint glettes, ertek a glettolasokhoz diszperzites guritasokhoz, kozepfokon beszelek németül.
Sorry, én meg hozzátenném, hogy a fenti mondat alapján magyarul is csak középfokon tudsz, mit jelent nálad a középfok??? Mert ha tudnál annyira németül, akkor nem itt spamelnél tényleg, hanem a német nyelvü álláshirdetéseket böngésznéd ezerrel. Mellesleg megsúgom, hogy se "glettes", se "diszperzites gurító" szakma nincs...., szóval próbálkozz a "Maler" címszónál."...mint glettes, ertek a glettolasokhoz diszperzites guritasokhoz, kozepfokon beszelek németül::"
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- dávkov1
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Gergoo írta: Munka Augsburg
Válogass és örülj mert munka az van de néhány szavas nyelvtudással nem tudom mire számítasz!
Segitseget kertem hatha tud valaki valamit ajanlani. Termeszetesen ha tudnek nemetul nem ide irtam volna. Bocsi az ekezetert most nem tudok magyar billentyuzetrol irni...
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it