- Köszönetek: 0
Németországi munkát keresek
- dávkov1
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Válogass és örülj mert munka az van de néhány szavas nyelvtudással nem tudom mire számítasz! :woohoo:
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
Partnerünk pl. most is keres segédmunkásokat de középfokú nyelvtudással gyakorlatilag 0-24 jelentkezhetnél az interneten hemzsegő álláshirdetésekre. Miért spammeléssel szórakozol???? :confused:becs1972 írta: Munkát keresek Németországban, akár segédmunkát is. 42 eves vagyok,akkar segedmunka is erdekelne vagy mint glettes, ertek a glettolasokhoz diszperzites guritasokhoz, kozepfokon beszelek németül.
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 464
Gergoo írta:
Partnerünk pl. most is keres segédmunkásokat de középfokú nyelvtudással gyakorlatilag 0-24 jelentkezhetnél az interneten hemzsegő álláshirdetésekre. Miért spammeléssel szórakozol???? :confused:becs1972 írta: Munkát keresek Németországban, akár segédmunkát is. 42 eves vagyok,akkar segedmunka is erdekelne vagy mint glettes, ertek a glettolasokhoz diszperzites guritasokhoz, kozepfokon beszelek németül.
Sorry, én meg hozzátenném, hogy a fenti mondat alapján magyarul is csak középfokon tudsz, mit jelent nálad a középfok??? Mert ha tudnál annyira németül, akkor nem itt spamelnél tényleg, hanem a német nyelvü álláshirdetéseket böngésznéd ezerrel. Mellesleg megsúgom, hogy se "glettes", se "diszperzites gurító" szakma nincs...., szóval próbálkozz a "Maler" címszónál."...mint glettes, ertek a glettolasokhoz diszperzites guritasokhoz, kozepfokon beszelek németül::"
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- dávkov1
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0
Gergoo írta: Munka Augsburg
Válogass és örülj mert munka az van de néhány szavas nyelvtudással nem tudom mire számítasz! :woohoo:
Segitseget kertem hatha tud valaki valamit ajanlani. Termeszetesen ha tudnek nemetul nem ide irtam volna. Bocsi az ekezetert most nem tudok magyar billentyuzetrol irni...
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it