Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
(Egyébként a jól dolgozó, jó szakembert sehol nem küldik el, csak hát a kommunikáció az létkérdés!
Na, de olyanokkal teli a német munkanélküli világ, hogy "nem tudok nyelveket, nincs szakmám,
de **rvára nagyok az ambicióim", keressetek nekem munkát, adok 300 tojás érte"........
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ferert
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
- Köszönetek: 0
München nyugati külterületein Fürstenfeldbruck és Germering felé keresek munkát!
Munkatapasztalatok: idősgondozás (referenciákkal), fotózás (saját, minőségi felszereléssel), joomla! alapú weboldalak üzemeltetése, gipszkartonszerelés, villanyszerelés (Svájci munkaadóim ajánlóleveleivel).
Havi netto 2000€ feletti munkáért egy teljes munkabérnek megfelelő közvetítői díjat fizetek (10 részletben).
Ja, majd el felejtettem: Nem dohányzó, antialkoholista, megbízható, leinformálható 47 éves férfi vagyok, jelenleg Svájcban élek és dolgozom. Jól peszélni német
Köszönöm a figyelmeteket
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Innen nagy eséllyel meg is találhatod álmaid munkáját! Már ha megér annyi energia befektetést neked, hogy naponta 1x-2x ránézel a hirdetésekre!
Ha összejön, ne felejtsd el küldeni majd életünk legkönnyebben keresett 2K-ját!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
ferert írta: Sziasztok! München nyugati külterületein Fürstenfeldbruck és Germering felé keresek munkát!
Munkatapasztalatok: idősgondozás (referenciákkal), fotózás (saját, minőségi felszereléssel), joomla! alapú weboldalak üzemeltetése, gipszkartonszerelés, villanyszerelés (Svájci munkaadóim ajánlóleveleivel). Havi netto 2000€ feletti munkáért egy teljes munkabérnek megfelelő közvetítői díjat fizetek (10 részletben). Ja, majd el felejtettem: Nem dohányzó, antialkoholista, megbízható, leinformálható 47 éves férfi vagyok, jelenleg Svájcban élek és dolgozom. Jól peszélni német Köszönöm a figyelmeteket
Kedves Ferert!
Maradj Schweizban! Senki nem fog neked itt 2000 feletti nettót adni. nekem bőven 3000 felett vana bruttóm
s mégis csak 1650 marad.... Ez itt nem Schweiz! Itt van 5 adócsoport és a büdös Isten sem tudja, hogy neked
milyen a családi körülmányed. Hidd el , ha ennyi mindenhez értesz (?) akkor ott jobb helyed van!
DCT
- dánbar
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Kérdéseim a következők:
Páromnak lehetősége lenne-e bölcsődében elhelyezkedni, mint nevelő, esteleg kinti átképzéssel?
Esetleg, ha bölcsődében nem tudna párom elhelyezkedni, van-e más lehetőség ezen a szakterületen?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Amúgy csak azért tudok válaszolni mert ma éppen belefutottam egy óvónő álláshirdetésbe.
Az elvárások:
Főiskolai (BA) végzettség
B2-C1 szintű német nyelvtudás