Munkaközvetítőt keresek
- timbike
- Látogató
milyen területen keresel munkat?
üdv
timbike
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mile
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- helga1000
- Látogató
- mile
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Azért írtam,hogy még vannak csodák,hogy próbálunk segíteni egymásnak,mivel ez olyan ritka tudod mint a fehér holló.
- kispocok08
- Látogató
34 éves nő vagyok Kelebiáról.2éves spárgaszedő tapasztalattal.Itt Kelebián szedtem fehér meg zöld spárgát is úgy hogy tudom mi fán terem ez a kemény munka nagyon szeretnék kijutni Németországba dolgozni.Az idén is próbálkoztam de sajnos már nem fértem be a csapatba.Ha még lehet jelentkezni a munkára megköszönném ha visszajelezné és akkor felhívnám a részleteket megbeszélnénk.Előre is köszönöm.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Kedves Ráczné!
34 éves nő vagyok Kelebiáról.2éves spárgaszedő tapasztalattal.Itt Kelebián szedtem fehér meg zöld spárgát is úgy hogy tudom mi fán terem ez a kemény munka nagyon szeretnék kijutni Németországba dolgozni.Az idén is próbálkoztam de sajnos már nem fértem be a csapatba.Ha még lehet jelentkezni a munkára megköszönném ha visszajelezné és akkor felhívnám a részleteket megbeszélnénk.Előre is köszönöm.
raczlaszlone írta::
Adok telefonszámot,spárgaszedésre, biztos nem átverés. Hívd fel őket, ha van még hely: biztos munka, biztos pénz! Ha van további kérdésed, írj!
üdv:Ráczné
Szerintem Ráczné nem úgy gondolta, hogy mindenkinek akit érdekel a munka Ő fog majd telefonálni, hogy van-e még hely, majd mindenkinek visszajelez, hogy utána fel lehessen hívni Őt a biztos munkával kapcsolatosan. Nem gondolod?