Teendők Németországba érkezés előtt
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Abban kérném a segítségeteket, hogy ha nem közvetítő által hanem közvetlenül német cég vesz alkalmazásba akkor nekem itt Magyarországon milyen teendőim vannak papírügyekkel kapcsolatban? Kell akár TB akár NAV felé most bármit is jeleznem? Illetve kint mire figyeljek milyen papírok megléte szükséges? Vagy hová kell feltétlenül bejelentve lennem ha egy hivatalos állásról beszélünk? Lehet már le van itt írva akkor elnézést.
Köszönöm!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Avaya!avaya írta: Sziasztok!Abban kérném a segítségeteket, hogy ha nem közvetítő által hanem közvetlenül német cég vesz alkalmazásba akkor nekem itt Magyarországon milyen teendőim vannak papírügyekkel kapcsolatban? Kell akár TB akár NAV felé most bármit is jeleznem? Illetve kint mire figyeljek milyen papírok megléte szükséges? Vagy hová kell feltétlenül bejelentve lennem ha egy hivatalos állásról beszélünk? Lehet már le van itt írva akkor elnézést.Köszönöm!
Már sokszor és sok helyen leirtuk!
Elnézzük! Böngéssz egy kicsit!
Nekem is lenne kérdésem. Mit értesz "hivatalos állás" alatt??
DCT
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
A hivatalos állás alatt a bejelentett állást értem.
Köszönöm akkor böngészek kicsit!
- Eva10
- Látogató
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Akkor jól gondoltam! Viszont akkor felmerül bennem azonnal a következö kérdés, hogy milyen az a "nem hivatalos" állás, ugyanis az semmiképpen nem nevezhetö állásnak, csak fekete munkának. Az állas ill. alkalmazás eleve a járulékos foglalkoztatást fedi az én fogalmaim szerint! Söt, továbbfüzve a dologot: itt szerintem ki van zárva, hogy Te egy "nem hivatalos" állásra lelsz! Ez ugyanis, nem az a protál....avaya írta: A hivatalos állás alatt a bejelentett állást értem. !
Jó böngészést!
DCT
- kriszta36
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0