Útlevél vagy személyi igazolvány
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
12 éve 1 hónapja #25550
Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Útlevél vagy személyi igazolvány
Ha "vegleges" elhagyast jelentesz be, akkor bevonjak. Ha "ideiglenest", akkor minden papirod megmarad es csak "komment" lesz a lakcimregisztracio mellett, hogy "ideiglenesen kulfoldon tartozkodik".DECOTEXT írta:
Hmm! Ez érdekes, mert nekünk nem vonták be! (Igaz, nekünk az állandó lakásunk sem szünt meg!) Most már csak az én személyim érvényes, mert a két gyereké és a nejemé lejárt, de nem vonták be! Az útleveleket póstán intéztük mi is! Most mind a négyünknek csak az érvényes!Maya írta: Itt elég sokan vagyunk, akiknek csak magyar útlevelük van, mert Magyarországon bejelentették az ország végleges elhagyását, így a személyit bevonták, érvénytelenítették. Nem maradt más, csak az útlevél..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Firma
- Nem elérhető
- Senior Member
- Cégalapítás
12 éve 1 hónapja #25592
Írta: Firma
Firma válaszolt a következő témában: Útlevél vagy személyi igazolvány
en amikor kijelentkeztem Magyarorszagrol (mivel mar nem laktam ott, igy nem volt Magyar lakcimem) nekem is bevontak a szemelyit. Neked detox azert nem vontak be, mert van Magyar lakcimed...
- ancsa10
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 11
12 éve 1 hónapja #25621
Írta: ancsa10
ancsa10 válaszolt a következő témában: Útlevél vagy személyi igazolvány
Nekünk nincs útlevelünk, csak személyi, a gyerekeknek is. Eddig elfogadták mindenhol, bár jobban szerették volna az útlevelet. A magyarországi címünk maradt az állandó lakcímünk, de mi nem jelentettük be a külföldön való tartózkodást. Ez gond?