- Köszönetek: 1407
Külszolgálat
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kédves Kefa! Látom még mindig nem érted! Ha külön kéróba mentek, a munkavállaló (férjed) státusza meg fog változni, az az nem kiküldetésben lesz (bejelentett külön lakás)! A munkaadó azonban a "kiküldött" munkavállalók béréhéz kap bér és juttatás támogatást! Mivel a férjed drágább lesz, felmondanak neki és a helyére felfog egy KIKÜLDETÉSBEN levö munkavállalót venni! (Szerintem nem fogják a külön lakást sem támogatni.)kefa írta: Köszönöm a választ, de félreértettél nagyon-vagy bénán írtam, mint kezdő fórumozó. NEM A CÉG ÁLTAL BÉRELT LAKÁSBA/HÁZBA Óhajtok menni. Bérelek egy ÖNNÁLLÓ Lakást. A férjem jönne el a CÉG által biztosított szállásról, és együtt élünk (vagy ez nem normális dolog?) a SAJÁT magunk által bérelt lakásban. Most jobban írtam? Semmit nem akarok a Férjem cégétől. Klassz,hogy van munkája, örülök, ha megbecsülik, és jó munkaerő. A kérdést pedig csak feltette, hogy mivel béren kívüli juttatás a szállás, akkor ha onnan eljön, máshol lakik, saját bérleményben, akkor azt támogatják-e? Így már ok???
Most érted?
UI: amit viszont én kérdeznék töled, hogy miért nem a munkaadónál informáljátok magatokat? Van sok nagyon is szociálisan viselkedö cég, ahol sokféle támogatásban részesitik a dolgozókat! Erre itt nem fog senki érdemlegesen válszolni, mert ezek a dolgok csak adhatók nem törvényesen kötelezök!
DCT
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Kedves Kefolein! :woohoo:Köszönöm a választ, de félreértettél nagyon-vagy bénán írtam, mint kezdő fórumozó. NEM A CÉG ÁLTAL BÉRELT LAKÁSBA/HÁZBA Óhajtok menni. Bérelek egy ÖNNÁLLÓ Lakást. A férjem jönne el a CÉG által biztosított szállásról, és együtt élünk (vagy ez nem normális dolog?) a SAJÁT magunk által bérelt lakásban. Most jobban írtam? Semmit nem akarok a Férjem cégétől. Klassz,hogy van munkája, örülök, ha megbecsülik, és jó munkaerő. A kérdést pedig csak feltette, hogy mivel béren kívüli juttatás a szállás, akkor ha onnan eljön, máshol lakik, saját bérleményben, akkor azt támogatják-e? Így már ok???
A dct. mar leirta, hogy mik a törvenyek s eljarasok.
Ertsd meg ! A lakas biztositasa teritesmentesen az egy GESZTUS a ferjednek.
Tehat, ha te kijönnel gyermekeddel az mar nem ugyanaz, mert ott mar egy
csaladnak kellene a lakbert fizetni, amit mi sem lennenk hajlandok! :whistle:
A mierteket mar leirtam en is es a Deco is.
A ferjednek kell keresnie egy masik allast, ahol -szinten megbecsülik- ugyanis
kivaloan dolgozik es beszeli a nemet nyelvet es akkor oda költöztök a sajat
költsegeteken ahova akartok.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
:wait: Kiküldetés!
Szép is lenne ha nekem kéne kiküldetésben, kauciót és akár proviziót fizetve, 90% eséllyel még egy konyhát sem tartalmazó lakást bérelnem!!!
Egyebekben igazad van, ha kiköltözik, német címe lesz, legkésőbb 183 nappal később német adóbelföldi lesz, persze, hogy elköszön Tőle a cég. Az már nem kiküldetés!
Ezt mondhatták el nekik csak gondolom egyből volt felháborodás, hogy az unióban élünk, meg kirúgnak stb. Szóval, nem kirugás hanem ha kiköltözik egyszerűen német adóbelföldit csinál magából akit valószínűleg nem is tudnának alkalmazni de, hogy cca. + 40-70% költségért nem is akarnak alkalmazni majd! Gondolom ez érthető is.
- kefa
- Témaindító
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0
Értem én már