Nyelvtanulás ingyen
- Andor1962
- Látogató
11 éve 9 hónapja #28390
Írta: Andor1962
Andor1962 válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Szia Belesf!Annyi információm van minderről,hogy kb.5000.-Ft-ba fog kerülni maga a tanfolyam,és a sikeres vizsga esetén így is marad,ha pedig sikertelen vagy a vizsgáddal,ki kell fizetned a tanfolyam teljes díját,kb.90.000.-Ft-ot.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28400
Írta: Gergoo
Nem véletlen, hogy valami minimális összeget be kell feccölni és az sem, hogy a bohócoktól visszakövetelik a tanfolyam díját! Tudtad, hogy még ezzel az óriás önrésszel is 50% körül van a lemorzsolódás?
Gratula
Gergoo válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Ingyenes ez csak alkalmazkodni kellett a bohóckodókhoz!Tunde47 írta: hát ingyenes, vagy nem ingyenes_? ha fizetni kell akkor szerintem nem ingyenes!
Nem véletlen, hogy valami minimális összeget be kell feccölni és az sem, hogy a bohócoktól visszakövetelik a tanfolyam díját! Tudtad, hogy még ezzel az óriás önrésszel is 50% körül van a lemorzsolódás?
Gratula
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zoli35
- brie
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
11 éve 9 hónapja #28412
Írta: brie
brie válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Az tényleg nagyon bosszantó, hogy befoglalják a helyeket mindenféle komoly szándék nélkül, és azoknak már nem marad, akik tényleg végigcsinálnák
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zoli35
- zoli35
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
11 éve 9 hónapja #28421
Írta: zoli35
zoli35 válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Én Cegléden szeretnék tanfolyamra menni...de sajnos itt még esély sincs rá..
- leganorzs
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28458
Írta: leganorzs
Zoli! Beemelem az egyik levelet, remélem a link is benne van, amiben lehet mazsolázni és ha egyik iskola sem indít a lakhelyeden képzést, akkor keress a környéken!! Én is naponta 60 km-t fogok autózni vagy buszozni, hogy bejárjak! Ez az a link, amin a lista van.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Csemegézz és mindenki, akinek szüksége van rá. Teszek majd még fel ilyeneket, ha lesz egy kis időm kikeresni...
További szép napot!! Üdv: leganorzs
leganorzs válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Sziasztok, jó reggelt!zoli35 írta: Én Cegléden szeretnék tanfolyamra menni...de sajnos itt még esély sincs rá..
Zoli! Beemelem az egyik levelet, remélem a link is benne van, amiben lehet mazsolázni és ha egyik iskola sem indít a lakhelyeden képzést, akkor keress a környéken!! Én is naponta 60 km-t fogok autózni vagy buszozni, hogy bejárjak! Ez az a link, amin a lista van.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Csemegézz és mindenki, akinek szüksége van rá. Teszek majd még fel ilyeneket, ha lesz egy kis időm kikeresni...
További szép napot!! Üdv: leganorzs
- leganorzs
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28463
Írta: leganorzs
leganorzs válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Sziasztok!
Az előbb ígértem:
Szép napot! Üdv: leganorzs
Az előbb ígértem:
Szép napot! Üdv: leganorzs