Nyelvtanulás ingyen
- leganorzs
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28468
Írta: leganorzs
Ismét sziasztok!!
Nézegettem a
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
oldalon a képzéseket és találtam ceglédi tanfolyamokat!! Igaz betelt mind a kettő, viszont azt is olvastam, láttam, hallottam, hogy nagyon sokan tévesen regisztrálnak iskolákhoz, ezért érdemes még ebben az esetben is sűrűn nézni az oldalt, mert a téves regisztrációkat tudják törölni és akkor felszabadul hely, ahova le lehet csapni!!!
Nem tom Gergoo benn hagyja-e, de beillesztem, ha tudom az oldal kapcsolódó képzéseit:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
További szép napot és sok sikert a regihez!!! Üdv: leganorzs
leganorzs válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
zoli35 írta: Én Cegléden szeretnék tanfolyamra menni...de sajnos itt még esély sincs rá..
Ismét sziasztok!!
Nézegettem a
oldalon a képzéseket és találtam ceglédi tanfolyamokat!! Igaz betelt mind a kettő, viszont azt is olvastam, láttam, hallottam, hogy nagyon sokan tévesen regisztrálnak iskolákhoz, ezért érdemes még ebben az esetben is sűrűn nézni az oldalt, mert a téves regisztrációkat tudják törölni és akkor felszabadul hely, ahova le lehet csapni!!!
Nem tom Gergoo benn hagyja-e, de beillesztem, ha tudom az oldal kapcsolódó képzéseit:
További szép napot és sok sikert a regihez!!! Üdv: leganorzs
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tompika
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28846
Írta: Tompika
Tompika válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Sziasztok!
Nem tudom valaki ajánlotta-e már, de találtam egy qva jó oldalt tanulásra:
Nekem nagyon bejött, van kép, hang, szöveg. Témakörönként tematikusan szelektálva.
Nem tudom valaki ajánlotta-e már, de találtam egy qva jó oldalt tanulásra:
Nekem nagyon bejött, van kép, hang, szöveg. Témakörönként tematikusan szelektálva.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nedit75, gszab49
- kavaizsu
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 9 hónapja #28867
Írta: kavaizsu
kavaizsu válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Sziasztok, Szegeden alapfokú német nyelvtanfolyamról tud valaki ingyenesen, ami mostanában indulna? Eus-támogatással? Zsu
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 9 hónapja #28868
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Regisztrálj illetve lépj be itt:
és nézd meg. Percenként változhat, hogy van-e szabad hely.
és nézd meg. Percenként változhat, hogy van-e szabad hely.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- Csibijuza
- Nem elérhető
- Junior Member
- Juszt se adom fel! :)
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
11 éve 9 hónapja #28870
Írta: Csibijuza
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
Csibijuza válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Az EU-sban nézted? Gergoo linkelte. Lépj be, én láttam Szegeden. Nekem az a bajom, hogy alapfokú. Nekem haladó kell.
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
- Juditka
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
11 éve 8 hónapja - 11 éve 8 hónapja #29038
Írta: Juditka
Judit
Juditka válaszolt a következő témában: Nyelvtanulás ingyen
Nem tudom hogy lehet, hogy nyelviskolánként változik az óraszám?
A
a múltkor még 90 órásnak hirdette az ingyenes nyelvi képzést, ma már csak 80 órás.
Érdekes
A
a múltkor még 90 órásnak hirdette az ingyenes nyelvi képzést, ma már csak 80 órás.
Érdekes
Judit