Entgeltgruppe 9 TV-L
- Gibu
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Gibu írta: Tudna valaki tájékoztatást nyújtani a fizetési fokozatokról (csoportokról)? Ahol én szeretnék dolgozni, ott 9-es fizetési fokozatot írnak. Hasonló lehet ez, mint nálunk a közszolgák esetében? "Die Vergütung erfolgt nach Entgeltgruppe 9 TV-L"
Szerintem cége válogtja.
Ilyen kategória lehet egy VW-nél X, összeg egy BMW-nél Y, s megint máshol Z. Azért, hogy valaki értelmeset tudjon válszolni ildomos lenne leírnod hogy hol és mit dolgozol!?
DCT
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Néha Neked is jót tenne a Guggli !! TV-L = Tarifvertrag für den Öffentlichen Dienst der Länder (TV-L)... Nix BMW, VW, usw.
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ja, csak tévedsz ebben. A VW-nél azt biztosan tudom, hogy van ilyen.(Nekik dolgozom egy kisebb cégnél) Az úgy nevezett "Sesselfurtzer"-ket az az a vezető beosztású kolegákat VW hasonló tarifa rendszerben fizeti azzal a különbséggel, hogy a bérkategóriák lényegsen magasabbak! Nos, a VW-nél ez tuti, a többi GK gyártónál, valóban csak feltételeztem! (Nehezen hinném hogy nem így van ott is) Persze nevezheted akárminek!gejza írta: Néha Neked is jót tenne a Guggli !! TV-L = Tarifvertrag für den Öffentlichen Dienst der Länder (TV-L)... Nix BMW, VW, usw.
DCT
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member