Entgeltgruppe 9 TV-L
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 2 hónapja #33205
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Entgeltgruppe 9 TV-L
Tudod a tévedésed ott van, hogy a VW 50%-ban állami és Niderschsen tulajdon! Mélyedj el egy kicsit jobban a témában! Én befejeztem, mert valami légbőlkapott információból következtetsz. Persze nem mondom, hogy az állami szektorban nem úgy van ahogy irtad, csak azt, hogy máshol is van ilyen!gejza írta: Talán ha el is olvasnád a konkrét kérdést, mielött válaszolsz: "Die Vergütung erfolgt nach Entgeltgruppe 9 TV-L" Ebböl pedig az következik (ld. fentebb), hogy az illetö az "Öffentlicher Dienst"-ben fog/szeretne dolgozni, ami jellemzöen nem autógyár, stb.
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
11 éve 2 hónapja #33207
Írta: gejza
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Entgeltgruppe 9 TV-L
"Én befejeztem, mert valami légbőlkapott információból következtetsz." Nem tudom miért kell megsértödve vagdalkozni, ha valaki valamit ne adj isten jobban tud. Elöfordul néha ...
Tehát még egyszer, az öffentlicher Dienst (közszolgálat) az jellemzöen a következöket takarja: Sozial- und Erziehungsdienst, Pflege- und Betreuungseinrichtungen, Krankenhäuser, Sparkassen,Ver- und Entsorgungsbetriebe, Verwaltung, Beamten, Lehrer usw. Attól, hogy a VW egy része állami tulajdon, az még nem "öffentlicher Dienst". A VW-nál egyébként az IG Metall Niedersachsen-nel és Sachsen-Anhalt-tal egyeztetett, speciális Tarifvertrag szerint fizetnek. Pl. a mérnökökre vonatkozóan így: www.i-connection.info/2012-07-20_Entgelttabe.400.0.html
Na ennyit a "légböl kapott" infóimról....
Tehát még egyszer, az öffentlicher Dienst (közszolgálat) az jellemzöen a következöket takarja: Sozial- und Erziehungsdienst, Pflege- und Betreuungseinrichtungen, Krankenhäuser, Sparkassen,Ver- und Entsorgungsbetriebe, Verwaltung, Beamten, Lehrer usw. Attól, hogy a VW egy része állami tulajdon, az még nem "öffentlicher Dienst". A VW-nál egyébként az IG Metall Niedersachsen-nel és Sachsen-Anhalt-tal egyeztetett, speciális Tarifvertrag szerint fizetnek. Pl. a mérnökökre vonatkozóan így: www.i-connection.info/2012-07-20_Entgelttabe.400.0.html
Na ennyit a "légböl kapott" infóimról....
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bariba
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!