Paypal átutalás
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Amúgy paypal fiókot (tudtommal, kb. fél éves infó) csak bankkártyával lehet regisztrálni. Aztán persze, mint az általad csatolt képen is láthatjuk társíthatsz hozzá bankszámlát (ebben mi a pláne? )
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
En ugy tudom, hogy kartya nelkul is lehet, bankszamlaval. Csak ilyenkor elore kell utalni az adott orszagban megadott paypal (nem a tied) szamlajara es azon osszeg terhere lehet vasarolni.. Amolyan prepaides rendszer.. Nekem sokaig igy uzemelt, igaz meg Mo.-on..Gergoo írta: Szédítem? A kérdésre válaszoltam
Amúgy paypal fiókot (tudtommal, kb. fél éves infó) csak bankkártyával lehet regisztrálni. Aztán persze, mint az általad csatolt képen is láthatjuk társíthatsz hozzá bankszámlát (ebben mi a pláne? )
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Igen, így van. Erre írtam, hogy mi benne a pláne. Gondolom 2-3 (munka)nap mire lóvé fel megymahlzeit írta: Csak ilyenkor elore kell utalni az adott orszagban megadott paypal (nem a tied) szamlajara es azon osszeg terhere lehet vasarolni.. Amolyan prepaides rendszer..
Azt viszont nem tudtam, hogy már reggelni is lehet bankszámlával (ha lehet)