Kettős háztartás adókedvezmény
- Athena1985
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 332
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mirapanni
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nos, akkor erre én nagyon kiváncsi leszek. 1989-óta vagyunk itt. Magyarországon van egy komplett sorházi lakásunk, ami teljes háztartás.
Eddig bárhol érdelödtem ez után, hivatalosan elutasitották, tehát akkor hülye vagyok hozzá! Kolegám is csak 2 évig kapott ilyet aztán mondtak neki, hogy lehet odaköltözni végleg!
Akkot most, hogy van ez?
DCT
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
DECOTEXT írta: Kedves Athena és Mirapanni!
Nos, akkor erre én nagyon kiváncsi leszek. 1989-óta vagyunk itt. Magyarországon van egy komplett sorházi lakásunk, ami teljes háztartás.
Eddig bárhol érdelödtem ez után, hivatalosan elutasitották, tehát akkor hülye vagyok hozzá! Kolegám is csak 2 évig kapott ilyet aztán mondtak neki, hogy lehet odaköltözni végleg!
Akkot most, hogy van ez?
Az édeskevés, hogy van ott egy lakásod, ott kell, hogy dolgozz és itt van a családod, vagy fordítva. Olvasd el a linket, amit te nyomtál be ide...
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
VAgy az van, hogy magyar allampolgar, magyar lakcimmel es magyar ceggel kikuldetesbe jon Németországba. Ha itt berel es van Mo.-on lakas ami barmikor rendelkezesre all hazamenetelnel, akkor is van lehetoseg leirni vmilyen szazalekban kettos haztartasvezetest. A pontos reszleteket nem tudom.gejza írta:
DECOTEXT írta: Kedves Athena és Mirapanni!
Akkot most, hogy van ez?
Az édeskevés, hogy van ott egy lakásod, ott kell, hogy dolgozz és itt van a családod, vagy fordítva. Olvasd el a linket, amit te nyomtál be ide...
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Egymásról meg símán be tudjuk bizonyítani, hogy a másik otthon van.... Vagy nem?
DCT