Color Info Kft. információkérés
- Thorwald
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja #12550
Írta: Thorwald
Thorwald válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
Ave!
Namost a ceg NINCS a bejelentett telephelyen, egy csalad lakik ott, gondolom elottuk voltak alberletben a ceg tulajdonosai. En nem kuldenek nekik penzt...
Namost a ceg NINCS a bejelentett telephelyen, egy csalad lakik ott, gondolom elottuk voltak alberletben a ceg tulajdonosai. En nem kuldenek nekik penzt...
Téma zárolva.
- toi
- Látogató
12 éve 10 hónapja #12648
Írta: toi
toi válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
ez is elég gyanús. 700 ft-ot kér az önéletrajz lefordításáért. volt már ilyenben részem, és egyik sem ült el jól.
neten nem lehet őket megtalálni, ráadásul fél éves a cég.
gyanús, nagyon gyanús.
neten nem lehet őket megtalálni, ráadásul fél éves a cég.
gyanús, nagyon gyanús.
Téma zárolva.
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 10 hónapja #12652
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
Most vagy nagyon félrelőttünk a cég megbízhatóságát illetően, vagy újabb palimadár vadászat vanJELENTKEZNI : JANUÁR 25 ! Építőipari segédmunkásokat,kőmüves brigádokat keresünk. Németországi munkára. Kezdés 2012 február 10-től folyamatosan. Kereseti lehetőség: segédmunkásoknak 1400-1500 euró szakmunkásoknak 2000-2200 euró/ hó.Nyelvtudás nem feltétel. Jelentkezni e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. szakmai önéletrajzzal. Minden további részlet a válasz e-mail- ben.Csak azok keressenek akik komolyan dolgozni szeretnének!Minden más állás betelt!
Téma zárolva.
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
12 éve 10 hónapja #12679
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
Ne haragudjatok, de nem állom meg szó nélkül, bár távolról sem érint a topic témája....
Van még tényleg felnőtt, gondolkodni képes ember, aki bedől egy olyan ígéretnek, hogy nyelvtudás nélkül havi nettó 2000-2200 eurót megkereshet egy idegen országban, magyarként, és hogy a német cégek sorban állnak a magyar segéd- és szakmunkásokért, és kihozzák őket, és elintézik a papírmunkát és bejelentik és fizetik a nem kevés járulékot és biztosítják ingyen a szállást plusz még a havi 500-600ezer forintnak megfelelő fizetést???? Jesszus, emberek, ébredjetek már fel!!! Ez nem a 'Hol volt hol nem volt'!!! Vagyis hol nem volt az lesz belőle, tutira.....
Ja, és csak szólok: sajnos egyáltalán nincs pozitív vélemény itt a magyar munkásokról nagy átlagban, (persze vannak kivételek is szerencsére), és ezt többek között az itt lakóktól és az ingatlanosoktól hallottam... Sajnos, de ez a helyzet.....
Gondolja bárki is, hogy luxus körülményekkel és itteni viszonylatban is jó átlagnak mondható havi fizuval és munkával várnak minket? Hát lesújtok mindenkit, de nem.....
Van még tényleg felnőtt, gondolkodni képes ember, aki bedől egy olyan ígéretnek, hogy nyelvtudás nélkül havi nettó 2000-2200 eurót megkereshet egy idegen országban, magyarként, és hogy a német cégek sorban állnak a magyar segéd- és szakmunkásokért, és kihozzák őket, és elintézik a papírmunkát és bejelentik és fizetik a nem kevés járulékot és biztosítják ingyen a szállást plusz még a havi 500-600ezer forintnak megfelelő fizetést???? Jesszus, emberek, ébredjetek már fel!!! Ez nem a 'Hol volt hol nem volt'!!! Vagyis hol nem volt az lesz belőle, tutira.....
Ja, és csak szólok: sajnos egyáltalán nincs pozitív vélemény itt a magyar munkásokról nagy átlagban, (persze vannak kivételek is szerencsére), és ezt többek között az itt lakóktól és az ingatlanosoktól hallottam... Sajnos, de ez a helyzet.....
Gondolja bárki is, hogy luxus körülményekkel és itteni viszonylatban is jó átlagnak mondható havi fizuval és munkával várnak minket? Hát lesújtok mindenkit, de nem.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, Miklós
Téma zárolva.
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 10 hónapja #12683
Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
Kedves Lizy !
Nincs írva havi nettó, csak kereseti lehetőség. Ez lehet akár bruttó is, nem derül ki.
Amúgy igazad van.
Sok.
Nincs írva havi nettó, csak kereseti lehetőség. Ez lehet akár bruttó is, nem derül ki.
Amúgy igazad van.
Van.Van még tényleg felnőtt, gondolkodni képes ember, aki bedől egy olyan ígéretnek, hogy nyelvtudás nélkül havi nettó 2000-2200 eurót megkereshet egy idegen országban, magyarként
Sok.
Téma zárolva.
- gusztika33
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja #12715
Írta: gusztika33
gusztika33 válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
Én németül küldtem el az önéletrajzom.Azt irták vissza nem kell befizetni a 700 ft-ot.
Téma zárolva.