Color Info Kft. információkérés
- Bakrisztike
- Látogató
12 éve 9 hónapja #14084
Írta: Bakrisztike
Bakrisztike válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
a color info kft ügyvezetője nem Nagy Edit, hanem Füzi Erzsébet. Január hónapban 323.000 ftot szedtek be a 700 ftos befizetésekkel. A rendőrségen feljelentést tettünk csalás miatt, ahol megindították a nyomozást.
Ha ezt nem rakod ki moderátor, akkor a honlap üzemeltetője ellen is feljelentést teszünk még ma, bűnrészesség miatt.
Az I'm so fly Kft is ehhez a nőhöz kapcsolódik, ha valaki velük is "összefutna"..."
Ha ezt nem rakod ki moderátor, akkor a honlap üzemeltetője ellen is feljelentést teszünk még ma, bűnrészesség miatt.
Az I'm so fly Kft is ehhez a nőhöz kapcsolódik, ha valaki velük is "összefutna"..."
Téma zárolva.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14085
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
Az azért érdekes lenne, tekintve, hogy minden lehúzós cégnek külön topikot biztosítunk évek óta, no meg azért is mert a fillérekbe kerülő jogi biztosítás által leperelném még az alsónemüt is rólatok!Bakrisztike írta: Ha ezt nem rakod ki moderátor, akkor a honlap üzemeltetője ellen is feljelentést teszünk még ma, bűnrészesség miatt.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisne, laolaj
Téma zárolva.
- hajcsi
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 18
12 éve 9 hónapja #14087
Írta: hajcsi
Hajcsi
hajcsi válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
A Bakrisztike beszolasan amit a moderatornak tett(neked Gergoo)majdnem padlot fogtam,na nem a felhaborodastol,hanem a röhögörcstöl!
Annyi oldalon elmondjak(köztük en is )közvetitöcegnek csak akkor fizzessen valaki ha leellenörizte!Na de nem,fizetnek!
Van egy olyan oldal(nem irom ide melyik)ahol tömegevel sirnak a lehuzottak.Na,ott fellett ajanlva,olyan lehetöseg,hogy közvetlen pl.)Nemet cegek( kit-milyen munkakörben keresnek)allashirdeteseire közvetlen a nemet ceghez lehet palyazni.Ja,igen,nem art nemetül tudni.De senkit nem erdekel,csak sirnak.Bar gondolom ha fizetni kene valami kis lovet,ezrevel jelentkeznenek.
Annyi oldalon elmondjak(köztük en is )közvetitöcegnek csak akkor fizzessen valaki ha leellenörizte!Na de nem,fizetnek!
Van egy olyan oldal(nem irom ide melyik)ahol tömegevel sirnak a lehuzottak.Na,ott fellett ajanlva,olyan lehetöseg,hogy közvetlen pl.)Nemet cegek( kit-milyen munkakörben keresnek)allashirdeteseire közvetlen a nemet ceghez lehet palyazni.Ja,igen,nem art nemetül tudni.De senkit nem erdekel,csak sirnak.Bar gondolom ha fizetni kene valami kis lovet,ezrevel jelentkeznenek.
Hajcsi
Téma zárolva.
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 9 hónapja #14090
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
Kedves Bakrisztike !
Első hozzászólásként megfenyegetni a moderátort. Hogy ez nekem nem jutott eszembe
Na komolyra fordítva: 3 hete és 5 napja indult a topic, még aznap ment rá a válasz, hogy átverésszagú a dolog. A gugliba beleírva ( akár aznap ) valószínűleg utána lehetett volna nézni. Más tészta, hogy egy komoly cég helyesírásilag és stilisztikailag nem teljesen korrekt levelét olvasva ( ami egyébként egy autómatikus válaszlevélként generált e-mail ) kapásból felmerül néhány kérdés, melyre az említett keresőt használva érdekes válaszokra lel az ember. Nyelvtudás nélküli munka, a német dolgozónál magasabb - vagy azzal megegyező fizetés, ingyen szállás, minek az uniós TB kártya, stb., stb. Ezek minimum elgondolkoztató dolgok.
A fordítási díj összegét nem minősítem, mindenki annyit kér, amennyiért el akarja végezni.
No comment.
Ja még valami:
Ha már tényeket közlünk, pontosan tegyük.
Első hozzászólásként megfenyegetni a moderátort. Hogy ez nekem nem jutott eszembe
Na komolyra fordítva: 3 hete és 5 napja indult a topic, még aznap ment rá a válasz, hogy átverésszagú a dolog. A gugliba beleírva ( akár aznap ) valószínűleg utána lehetett volna nézni. Más tészta, hogy egy komoly cég helyesírásilag és stilisztikailag nem teljesen korrekt levelét olvasva ( ami egyébként egy autómatikus válaszlevélként generált e-mail ) kapásból felmerül néhány kérdés, melyre az említett keresőt használva érdekes válaszokra lel az ember. Nyelvtudás nélküli munka, a német dolgozónál magasabb - vagy azzal megegyező fizetés, ingyen szállás, minek az uniós TB kártya, stb., stb. Ezek minimum elgondolkoztató dolgok.
A fordítási díj összegét nem minősítem, mindenki annyit kér, amennyiért el akarja végezni.
No comment.
Ja még valami:
Ezek szerint 457,14285714285714285714285714286 dolgozni vágyó fizetettJanuár hónapban 323.000 ftot szedtek be a 700 ftos befizetésekkel
Ha már tényeket közlünk, pontosan tegyük.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Téma zárolva.
- joacs
- Látogató
12 éve 9 hónapja #14092
Írta: joacs
joacs válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
Basszuss...Hát ha nem olvasom a saját szememmel el sem hiszem hogy ilyen van./Bakrisztike hsz-a/ Ja aki nincs velünk az ellenünk van....Ez is egy felfogás,csak itt is és máshol is a neten évek óta annyi információ van hogy simán elkerülhetőek az ilyen /közvetítő cégek/ csak venni kell a fáradságot és utána olvasni és értelmezni.
Téma zárolva.
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 21
12 éve 9 hónapja #14096
Írta: magyaranyuka
magyaranyuka válaszolt a következő témában: Color Info Kft. információkérés
A sajat hulyesegetol nem lehet senkit megmenteni !!!
(Gabor! Nem akarok kotoszkodni, de te hogy szamoltal ?, az gepem szerint: 323000/700=461,428571 ha mar a pontossagra hivatkozunk, szoval vagy vegyuk le azt a szamitast, vagy a fentit tegyuk kozze,) de ez a lenyegen nem valtoztat.
(Gabor! Nem akarok kotoszkodni, de te hogy szamoltal ?, az gepem szerint: 323000/700=461,428571 ha mar a pontossagra hivatkozunk, szoval vagy vegyuk le azt a szamitast, vagy a fentit tegyuk kozze,) de ez a lenyegen nem valtoztat.
Téma zárolva.