Hotel Höhn információkérés
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Köszönöm válaszod. Még egy utolsó próbát tettem az OEP-el és a NAV-al. Szóval a 12T1011-es nyomtatványra nincs szükség. A Bejelentő lap TAJ számmal rendelkező magyar állampolgár részére, aki EGT tagállamban és egyezményes államban biztosított személy” nyomtatványt kell kitölteni és elküldeni az OEP felé. És a szuper hí, hogy lehet postán is. NAV ugyan azt mondta nekik erre a nyomtatványra sincs szükségük OEP szerinte viszont igen, így ha az OEP-nek való elküldéskor mellékelek egy levelet amiben kérem küldjék át a NAV-nak is ezt a nyomtatványt megteszik. Nem kötelező de célszerű az S1-es nyomtatványt is elküldeni OEP felé (hacsak a külföldi biztosító nem teszi meg). A nyugdíjfolyósító felé kell az E104-es nyomtatvány ami a szolgálati időmet igazolja. Szóval most számomra már teljesen világos és egyszerűen ügyintézhető kintről is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ilonafoto2011
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 3
Kérlek írd meg, hogyan alakultak a dolgaid??
Hasonló cipőben járok, szeretnék egy kis segítséget kapni.
Valóban 12 órát dolgozol??
- miből áll a munka?
- milyen a szállás
- és a kollegák??
kérlek írd meg ami fontos.
Köszönöm.
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Még nem vagyok kint október közepén megyek. Kiderült mégsem 12 óráról van szó csak rosszul lett lefordítva. 9 vagy 9,5 óra a munkaidő. A szállás és a napi 3X-i étkezés biztosított, bejelentett állás. A munkaszerződést megkaptam. Aztán majd meglátjuk mi lesz. De ha már kint leszek és többet tudok természetesen megírom.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
avaya írta: Kedves ilonafoto2011!
Még nem vagyok kint október közepén megyek. Kiderült mégsem 12 óráról van szó csak rosszul lett lefordítva. 9 vagy 9,5 óra a munkaidő. A szállás és a napi 3X-i étkezés biztosított, bejelentett állás. A munkaszerződést megkaptam. Aztán majd meglátjuk mi lesz. De ha már kint leszek és többet tudok természetesen megírom.
Neuen Stunden és Zwölf Stunden. Ezt hogyan lehet eltéveszteni?
(Hát ahol azt forditották, oda többet semmit ne vigyél! Ennél még a googli is jobban fordit!)
DCT
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
De hozzád se, "Neuen" ??? Jó lesz az "Neun"-nak is. Ettől eltekintve, én sem értem, hogy ezt hogy lehet benézni.DECOTEXT írta:
avaya írta: Kedves ilonafoto2011!
Neuen Stunden és Zwölf Stunden. Ezt hogyan lehet eltéveszteni?
(Hát ahol azt forditották, oda többet semmit ne vigyél! Ennél még a googli is jobban fordit!)
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
szükséged van segítségre a munkatatáláshoz?
Bármilyen munkakörről is van szó, keresgess az alábbi honlapokon:
jobboerse.arbeitsagentur.de/
ec.europa.eu/eures/main.jsp?lang=de&acro...2&parentCategory=482
jobs.meinestadt.de/
Ha idősápoló szeretnél lenni, akkor vedd fel először is a Budapesti, 8. kerületi Szeszgyár utcai NFSZ-szel a kapcsolatot,
Nemzeti Munkaügyi Hivatal 1089 Budapest, Kálvária tér 7.
Tel.: 06-1-303-9300 Fax.: 06-1-210-4255 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
(A Szeszgyár utca felől van a bejárat)
www.afsz.hu/engine.aspx?page=ak_allasajanl_eu_nemeto
mert nekik van kapcsolatuk az itteni Bonni Munkaügyi Kirendeltséggel, így lehetőség van akár Magyarországról állást találni megfelelő nyelvtudással és sok kitartással!
www.arbeitsagentur.de/zentraler-Content/...legebeduerftigen.pdf
Arbeitsmarktzulassung
Funktion: Haushaltshilfen
Besucheradresse
Villemombler Str. 76
D - 53123 Bonn
Tel: 0049 228 / 713-1414
Fax: 0049 228 / 713-270-1415
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonische Kontaktzeiten Wochentag Telefonische Kontaktzeiten
Mo 8:00 - 12:00 Uhr
Di 8:00 - 12:00 Uhr
Mi 8:00 - 12:00 Uhr
Do 8:00 - 12:00 Uhr
Fr 8:00 - 12:00 Uhr
Meg ottvan a hírlevélre való feliratkozás lehetősége Gergőnél.
Aki ezek után sem talál munkát, az....
Viel Glück. Maya
Légyszíves Gergő legyenek olvashatóak az email címek az irományomban. Köszönöm!