Hotel Höhn információkérés
- ilonafoto2011
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #24351
Írta: ilonafoto2011
ilonafoto2011 válaszolt a következő témában: Hotel Höhn információkérés
Kedves Maya!
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Az nagyon KORREKT és mindenre kiterjedő!
Nagyon KELLEMES hétvégét kívánok.
és mindenkinek aki ezt olvassa.
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Az nagyon KORREKT és mindenre kiterjedő!
Nagyon KELLEMES hétvégét kívánok.
és mindenkinek aki ezt olvassa.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
12 éve 1 hónapja #25259
Írta: avaya
avaya válaszolt a következő témában: Hotel Höhn információkérés
Sziasztok!
Megérkeztem Németországba már 3 napja dolgozom a témában megjelölt Hotelben. Egyenlőre túl sok tapasztalatom nincs, de a papírok legalább rendben vannak. Csak gondoltam tudatom azzal akit érdekel, hogy megérkeztem én is Ha tudok még valami használható információt adni megírom.
Jó éjszakát!
Megérkeztem Németországba már 3 napja dolgozom a témában megjelölt Hotelben. Egyenlőre túl sok tapasztalatom nincs, de a papírok legalább rendben vannak. Csak gondoltam tudatom azzal akit érdekel, hogy megérkeztem én is Ha tudok még valami használható információt adni megírom.
Jó éjszakát!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kanga
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 1 hónapja #25262
Írta: DECOTEXT
Mindent jól nézz át! Adószámod, betegbiztositásod > van e kártyád, stb. Szükség esetén hivd fel az adott hivatalokat és egyeztess velük, hogy valóban "létezel" e náluk! Tudod mi is úgy vagyunk vele, mint ahogy annak idején Vlagyimir Ilijics Uljanov elvtárs mondta: "A bizalom jó, de az ellenőrzés jobb!" Én meg amúgy is mindig azon vagyok, hogy: -ártani nem használ-..., .meg hát a vak bizalom miatt már sokan a falon kötöttek ki.
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Hotel Höhn információkérés
Halihó Avaya!avaya írta: Megérkeztem Németországba már 3 napja dolgozom a témában megjelölt Hotelben. Egyenlőre túl sok tapasztalatom nincs, de a papírok legalább rendben vannak. Csak gondoltam tudatom azzal akit érdekel, hogy megérkeztem én is. Ha tudok még valami használható információt adni megírom. Jó éjszakát!
Mindent jól nézz át! Adószámod, betegbiztositásod > van e kártyád, stb. Szükség esetén hivd fel az adott hivatalokat és egyeztess velük, hogy valóban "létezel" e náluk! Tudod mi is úgy vagyunk vele, mint ahogy annak idején Vlagyimir Ilijics Uljanov elvtárs mondta: "A bizalom jó, de az ellenőrzés jobb!" Én meg amúgy is mindig azon vagyok, hogy: -ártani nem használ-..., .meg hát a vak bizalom miatt már sokan a falon kötöttek ki.
DCT
- Heditta
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 69
12 éve 1 hónapja #25269
Írta: Heditta
Heditta válaszolt a következő témában: Hotel Höhn információkérés
Szia Avaya!
Üdvözöllek, sok sikert kívánok! Én drukkolok neked!
Üdvözöllek, sok sikert kívánok! Én drukkolok neked!
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
12 éve 3 hete #25580
Írta: avaya
avaya válaszolt a következő témában: Hotel Höhn információkérés
Sziasztok!
A biztosításom AOK-nál meg lett kötve ma küldtem vissza a levelüket amiben fényképet kértem. A lakcím bejelentést kell még intézni és az adószámot. Remélem rendben lesz minden.
A biztosításom AOK-nál meg lett kötve ma küldtem vissza a levelüket amiben fényképet kértem. A lakcím bejelentést kell még intézni és az adószámot. Remélem rendben lesz minden.
- Kanga
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 45
12 éve 3 hete #25596
Írta: Kanga
Kanga válaszolt a következő témában: Hotel Höhn információkérés
Szia Avaya,
Jo hogy jelentkeztel es orulok hogy eddig minden rendben. Irjal meg ha raersz, kivancsi vagyok hogy alakul a torteneted, es gondolom masoknak is tanulsagos lehet. Hany orat dolgozol, milyen a szallas, milyen a szakacsno stb.
Minden jot addig is!
Jo hogy jelentkeztel es orulok hogy eddig minden rendben. Irjal meg ha raersz, kivancsi vagyok hogy alakul a torteneted, es gondolom masoknak is tanulsagos lehet. Hany orat dolgozol, milyen a szallas, milyen a szakacsno stb.
Minden jot addig is!