Hotel Höhn információkérés
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 9
Valóban a tények ismerete nélkül fura és érthetetlen amit írtam de sajna neki egyenlőre minimalizálnia kell minden kiadást. Természetesen segítene nekem bármiben de ismervén a helyzetet egyenlőre nem kérek tőle ilyet. Megtenné de nem akarom. És nem is áll szándékomban panaszkodni és elfogadom ezt a helyzetet amint lehetőség lesz rá lépünk. Majd ha nem lesz szükség olyan fajta spórolásra mint most szabad lesz az út előttünk akár egy összeköltözés formájában is.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Kanga
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nos, megnyugtatlak, hogy nem kapja ingyen! Sőt, lehet hogy drágán kapja!!avaya írta: Nagyon rajta vagyok a németen, amit mivel csak áprilisban kezdtem a nulláról reálisan látva nem fogok nagyon tudni de remélem valamennyire a kezdetekben elboldogulok. Párom sajnos nem vehet ki szobát velem sem – illetve nem érné meg – mert ő most ingyen kapja de természetesen ő be van jelentve kint. Hát próba szerencse remélem nem bánom meg és bírni is fogom.
Miért gondolod, hogy április óta tanult némettel, szakma nélkül, többet fogsz
elérni kint, mint az anyanyelveden, az otthoni körülmények között? Nem kis
naivságra vall az ilyen tervezet! Pláne hogy a párodra láthatóan nem számíthatsz!
DCT
- Kanga
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
Ne ertsd felre, ezt egyaltalan nem lenezesbol mondom es nem a te hibad, de ijeszto jel hogy meg annyit sem ertettel meg - irasban - mikortol meddig kene dolgoznod. Kepzeld el, hogy egyedul mennyire el leszel veszve egy ilyen kornyezetben ahol gyakorlatilag nem tudsz majd kommunikalni. Egesz mas lenne a szituacio, ha mindenkeppen Nemetorszagban akarnal elni, itt megteremteni az eletedet, amit pl. Maya csinalt (akinek szerintem nagyon nagy akarat- es fizikai ereje van es igy erte el amit elert). De mindezt azert csinalni hogy majd egyszer egyutt legyetek a pasiddal... Hat te tudod, a te eleted, barhogy is dontesz, remelem jol alakulnak majd neked a dolgok.
- avaya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Nem szeretnék Magyarországon maradni - függetlenül attól hogy van e párom vagy nincs - ha ahhoz az kell, hogy itt dolgozzak és fizikai munkát végezzek legyen. Biztos, hogy iszonyatosan nehéz lesz de nem maradok itt.
Remélem szerencsével járok de ha nem hát akkor ez tanulópénz volt.
Szép napot mindenkinek!