Bothe-Schnitzius GmbH információ
- azimut
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Mivel nem találtam Magyar nyelvű fórumot úgy érzem a cég megérdemli, hogy beszéljünk róla!
Egy kis ismertető, annak, akit foglalkoztat a gondolat, hogy ehhez a céghez megy dolgozni.
Elintézik a papírmunkát, rendesen fizet / habár egy heti bérem még náluk van / rendszeresen adja a melót, ha egy kicsit beszéled a németet minden ok. A fel és lerakókon korrektek segítőkészek.
A fentieket olvasva minden csodásnak tűnhet, csak nézzük mit várnak ezért.
Úgy érzik ezzel a tulajdonuk lettél és ők rendelkeznek veled.
Minden szombaton dolgoztatott + egy vasárnap és ezt külön nem fizeti úgy veszi ez beletartozik az alapbérbe és nem ad rá napidíjat.
Számukra nincs vezetési idő és munkaidő. Egyedül az ügyfél kiszolgálása számít a dolgozó mint ember számukra nem létezik. Az irányító, aki beszél Magyarul a kollégák csak KÁPÓ nak nevezik / Én ferenginek hívtam/ nekem kijelentette, hogy mi alkalmazottak le vagyunk sz.rv. ,csak az ügyfél számít csak akkor keres ha neki kell valami egyébként teljesen magadra, és a kollégákra vagy utalva.
Nekem nagy szerencsém volt, mert olyan segítőkész emberekkel találkoztam, akik nélkül nem tudtam volna dolgozni. Ezúton is köszönetet mondok nekik. KÖSZÖNÖM !!!
A vezetési és munkaidőket rendszeresen túlléptetik. Nem ritka a 16, 18, 20 órás műszak Én még szerencsés voltam, mert nekem munkaidő túllépéseim és rövidített pihenőim voltak.
pl. 4 kézbe dolgoztatott nappal, majd este átültetett egy kis autóra amivel mentem 800 km t hajnalba értem vissza reggel meg indított, mert a kártyám az szerinte jó,
Aztán csinált olyat, hogy nappali műszakba dolgoztatott korongos autón, majd eldobatta a korongot
/ persze eltettem / majd átvetetett velem egy ADR s autót amivel dolgoztam hajnalig.
Amikor panaszkodtam a kollégáknak, azt mondták ezt el kell viselni, mert a kezdőket mindig próbára teszik.
Nekem utasítást adtak a vezetési idő túllépésére / mondva " ha ellenőrzést kapok a cég vállalja a felelősséget / szerencsére megálltam nyomtattam és ráírtam a túlvezetés okát .
Amikor rendőri ellenőrzésbe futottam felelősségre vontak, hogy miért mondtam, hogy utasításra vezettem túl, miért kevertem bele a céget
Majd ők vizsgálják mi történt cég érdekre és mit hibáztam én.
Ezután a ferengi még egyszer utasítást adott a vezetési idő túllépésére. Én ezt már megtagadtam, mire munkamegtagadásnak vette és nem tart igényt a munkámra.
A 4 hét utáni hazautazás szerencse kérdése. Próbálnak tovább tartani. Velem is megpróbálták Én ragaszkodtam a 4 héthez és eljöttem haza. Most várom a papírokat, amiben felmondanak, mert megtagadtam a munkát.
Véleményem szerint Én becsületesen dolgoztam és ki fogok állni az igazamért.
FONTOS: Én úgy láttam csak a Magyarokat hajtják, mert mi hajlandóak vagyunk többet elviselni mint a más nemzetiségűek. Lengyelt, Ukránt nem láttam szombat délután, vagy vasárnap dolgozni. Ők betartják a munkaidőket, és mindig kiveszik a pihenőt.
Mindenki gondoljon , amit akar, de szerintem baj van velünk!!!!
Ellenem jelenleg az elkövetett szabálytalanságok miatt eljárás folyik. Tájékoztatlak benneteket a fejleményekről, mert szerintem tanulságos az egész történet.
Üdv.P.Laci
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gabi1983
- Látogató
engem érdekelne egy-két kérdés sürgősen a céggel kapcsolatban? vhogy priviben fel tudnánk venni a kapcsolatot?
köszi
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
En ,ha jol emlekszem mindenkinek felhivtuk figyelmet ,hogy ovakodjon,A vezetési és munkaidőket rendszeresen túlléptetik. Nem ritka a 16, 18, 20 órás műszak
DHL, UPS, DPD, GLS es egyebb Subunternehmertöl.
Itt az anyacegek szemet hunynak a Subunternehmerek szemetsegei miatt, ugyanis ugy
ahogy az Amazon, is csak azt nezik, hogy a Paketok eljutnak idöben a rendeltetesi
helyükre. Az, hogy a te munkaltatod teged 20 oraban foglalkoztat, nagy ivben lekak
az anyaceg, mert mint mond ez egy "innere Angelegenheit" a Subunternehmernek.
Es, ha balhe lenne a kizsakmanyolasbol, csak szettarnak karjaikat , mondvan.
"mi nem tudtunk semmiröl"!
Aki soförködni szandekozik, mindig direktbe beadni a Bewerbungot a fö
ceghez es nem SUB-hoz
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
azimut írta: FONTOS: Én úgy láttam csak a Magyarokat hajtják, mert mi hajlandóak vagyunk többet elviselni mint a más nemzetiségűek. Lengyelt, Ukránt nem láttam szombat délután, vagy vasárnap dolgozni. Ők betartják a munkaidőket, és mindig kiveszik a pihenőt.
Tévedés! Nem a magyarokat hajtják hanem a hülyéket! Azokat akik hajlandók 2 euróért még az anyjukat is eladni! Azokat akik lerontják a német bérszintet és mint othhon is hajlandók minimálbérért is gürizni mert megszokták, hogy kussolnak! Az ilyenek nem is érdemelnek mást!
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Lerontjak a berszimtet?? te se ezen a bolygon elsz:) ha nem rontanak le akkor meg azon menne a nyervakolas, hogy milyen draga a kenyer es a megelhetes:)DECOTEXT írta:
azimut írta: FONTOS: Én úgy láttam csak a Magyarokat hajtják, mert mi hajlandóak vagyunk többet elviselni mint a más nemzetiségűek. Lengyelt, Ukránt nem láttam szombat délután, vagy vasárnap dolgozni. Ők betartják a munkaidőket, és mindig kiveszik a pihenőt.
Tévedés! Nem a magyarokat hajtják hanem a hülyéket! Azokat akik hajlandók 2 euróért még az anyjukat is eladni! Azokat akik lerontják a német bérszintet és mint othhon is hajlandók minimálbérért is gürizni mert megszokták, hogy kussolnak! Az ilyenek nem is érdemelnek mást!
Nem mellesleg az atlag nemet berszimvonala megy majd meg lejjebb is..