Zollner Elektronik információkérés
- elske
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Német lakcím egy szerződéshez meg úgy hülyeség ahogy van. Felejtsd el vagy végy érzékeny búcsút a 250-től mielőtt elküldöd szerintem!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Összefoglalva: ha egy közvetítö cég akarja elske-t bepalizni lakásközvetítéssel is, akkor el a kezekkel, ellenkezö esetben én nem aggódnék. Persze ez csak maszek vélemény.
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
elske írta: Nem szeretnék valamiféle átverés áldozata lenni.
Az leszel!
Nekem van egy ötletem! Csak úgy ird alá a szerződést, hogy ha ezt a lakbért utólag, az első fizetésedből fizetheted! Ha ebbe belemennek, s valóban kapsz egy olyan szerződést, amiben a bruttó béred 1900 euron, akkor nekem már csak egy kérdésem van. Mit kell ezért a qrva magas bérért, mint "betanított munkás" csinálnod? Erre feszülten várom az expozédat!
DCT
- elske
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
elske írta: Köszönöm a választ! Igen,nettó keresetről van szó. Viszont a Zollner komoly cég,hogy engedhet meg magának ilyet? Szerinted hova lehet jogorvoslatért folyamodni? (Egyébként még nem küldtem el.Először találkozom személyesen az ügyintézővel,elkérem a személyijét és a német munkaszerződését) A hirdetésnek bárki utánanézhet a jófogás.hu-n.
Kedves Elske!
Az, hogy NETTO, az semmiképpen nem lehet! Ilyen nincs sehol nyugaton, pláne nem Németországban. A normál dolgozónak (alkalmazottnak) 5 adócsoprtból lesz megállapítva az adója. ( adócsoportok ) << Link az adócsoportokról. Valakivel fordittatsd le vagy a googli segit. Ez függ pl. a családi állapottól. Németországban egy cég sem tudja neked megmondani előre, hogy mennyi lesz a nettó béred, mert nem tudhatják melyik adócsoporba tartozol!! Az talán (!!) elképzelhető, hogy azt írják, hogy "akár 1900 netót is kereshetsz", de ez csak mint felső határ, fix igéret nélkül pl. ha teljesitményben fizetnek, a 3. (legjobb) adócsoportod van és eléred a kért maximális teljesítményt! Hidd el, mint "betanitott munkás" még bruttó is irreálisan magasnak tünik.
DCT