Respect Kft. információ kérés
- tejfi
- Témaindító
- Látogató
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4228
Írta: tejfi
Respect Kft. információ kérés téma létrehozva tejfi által
Sziasztok!
Most hívtam fel ezt a hús csomagoló céget de túl szép hogy igaz legyen!
8 órában 6 euró, ha párban mész biztosít szobát is de fejenként 12500 Ft a közvetítői díj, amit ha kimész vissza fogsz kapni mert kintre jelentenek be 1100-1200 euróra!
Na ez most lehet valós vagy nem?
Tud valaki valamit amugy egy bizonyos Respect Kft-ről? Szendrei Attila, mert igér minden szépet ennyiért.
Köszönöm előre is
Most hívtam fel ezt a hús csomagoló céget de túl szép hogy igaz legyen!
8 órában 6 euró, ha párban mész biztosít szobát is de fejenként 12500 Ft a közvetítői díj, amit ha kimész vissza fogsz kapni mert kintre jelentenek be 1100-1200 euróra!
Na ez most lehet valós vagy nem?
Tud valaki valamit amugy egy bizonyos Respect Kft-ről? Szendrei Attila, mert igér minden szépet ennyiért.
Köszönöm előre is
Téma zárolva.
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4239
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Én nem mennék, ha közvetítői díjat kérnek. Tisztességes cég nem kér pénzt.
Keress német céget inkább! Vagy a nyelvtudás hiánya miatt gondolod kézenfekvőnek a magyar céget? A munkaügyi hivatalba menj mindenképp érdeklődni, azok nem vernek át.
Keress német céget inkább! Vagy a nyelvtudás hiánya miatt gondolod kézenfekvőnek a magyar céget? A munkaügyi hivatalba menj mindenképp érdeklődni, azok nem vernek át.
Téma zárolva.
- agi2645
- Látogató
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4243
Írta: agi2645
agi2645 válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Mi a garancia arra, hogyha kimégy visszakapod? Nagyon sok ember járt már így rosszul. Jól gondold meg csak ezt tudom mondani. Próbálkozz be azzal a szöveggel,hogy csak utólag az első fizuból tudnál fizetni. Add a szegény embert, akkor minden kiderül.
Téma zárolva.
- regulator
- Látogató
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4245
Írta: regulator
regulator válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Szia tejfi,
Szerintem telitalalat, tul szep, hogy igaz legyen.
Fogadjunk, hogy meg nyelvtudas sem kell. Szallas is van, sot a ceg meg este 8-kor is all az ugyfelek rendelkezesere, ezt nevezem. Hiaba, na munkaerohiannyal kuszkodnek Nemetorszagban. Kitalalhatom a ceg elerhetosegeit? Mobilszam es valami vicc e-mail cim? A ceg munkakozvetitoi engedelyenek szamat gondolom azert elkerted, nem? Na, akkor jelentsd is fel szepen Szendrei Attilat, "tisztelet" ide vagy oda.
Szerintem telitalalat, tul szep, hogy igaz legyen.
Fogadjunk, hogy meg nyelvtudas sem kell. Szallas is van, sot a ceg meg este 8-kor is all az ugyfelek rendelkezesere, ezt nevezem. Hiaba, na munkaerohiannyal kuszkodnek Nemetorszagban. Kitalalhatom a ceg elerhetosegeit? Mobilszam es valami vicc e-mail cim? A ceg munkakozvetitoi engedelyenek szamat gondolom azert elkerted, nem? Na, akkor jelentsd is fel szepen Szendrei Attilat, "tisztelet" ide vagy oda.
Téma zárolva.
- primark
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4249
Írta: primark
primark válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Sziasztok!
A párom talált egy állásajánlatot a Respect kft-nél/Szendrei Attila/
Hanburgi munkára,hús csomagolásra.
Szeretném megkérdezni,tud e valaki erről a cégről,vagy halott e már ilyen munkáról? Elvileg nem kérnek közvetítői díjat,ezért gondolom,hogy korrekt lehet!??
Ha tudtok légyszi segítsetek,minden infó jól jönne.
Köszönettel primark
A párom talált egy állásajánlatot a Respect kft-nél/Szendrei Attila/
Hanburgi munkára,hús csomagolásra.
Szeretném megkérdezni,tud e valaki erről a cégről,vagy halott e már ilyen munkáról? Elvileg nem kérnek közvetítői díjat,ezért gondolom,hogy korrekt lehet!??
Ha tudtok légyszi segítsetek,minden infó jól jönne.
Köszönettel primark
Téma zárolva.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4250
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Tegnap este még volt közvetítési díj mint láthatod de ha ma akció van, szerintem próbáld ki és majd oszd meg itt tapasztalataidat.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Téma zárolva.