Respect Kft. információ kérés
- tejfi
- Témaindító
- Látogató
13 éve 6 hónapja #4400
Írta: tejfi
tejfi válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Szia!
A párom tegnap volt szerződést írni félegyházán. Korrektnek tünnek , húsüzemi csomagolásról van szó!!!
De a hazajövetelt még nem értjük teljesen mert havonta lehet haza jönni és heti hat napot kell dolgozi !!
Akkor hogy jössz haza , mert szabit nem tudom hogy adnak-e?????
Erről valiki tud valamit???
A párom tegnap volt szerződést írni félegyházán. Korrektnek tünnek , húsüzemi csomagolásról van szó!!!
De a hazajövetelt még nem értjük teljesen mert havonta lehet haza jönni és heti hat napot kell dolgozi !!
Akkor hogy jössz haza , mert szabit nem tudom hogy adnak-e?????
Erről valiki tud valamit???
Téma zárolva.
- Bandi30
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 6 hónapja #4401
Írta: Bandi30
Bandi30 válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Gugliba irjátok be :e-cégjegyzék,itt utánna lehet járni a magyar cégeknek,és nem kell telefonálgatni.Csak egy Tipp volt.Én ezt használom.
Téma zárolva.
- tejfi
- Témaindító
- Látogató
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4403
Igen ezt szoktam én is és így semmi gond nincs is a céggel , én arra lennék kíváncsi hogy valaki van-e itt aki tudvalami konkrétumot!!!
De azért köszönöm a tippet !!!
De azért köszönöm a tippet !!!
Téma zárolva.
- nekhab
- Látogató
13 éve 6 hónapja #4404
Írta: nekhab
nekhab válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Sziasztok!
De most akkor hogy van, be kell fizetni ezt a 12500 forintot szerződéskötéskor? A párodnak mit mondtak amikor aláírta, mikor van az indulás, meg ilyesmi, mert gondolom akkor neki már biztos több információval szolgáltak vagy nem?
De most akkor hogy van, be kell fizetni ezt a 12500 forintot szerződéskötéskor? A párodnak mit mondtak amikor aláírta, mikor van az indulás, meg ilyesmi, mert gondolom akkor neki már biztos több információval szolgáltak vagy nem?
Téma zárolva.
- tejfi
- Témaindító
- Látogató
13 éve 6 hónapja #4405
Szia !!
Itt nem kell fizetni semmit, azt a hirdetést ahol valami Atilla 12500 FT-ot el akar kérni az KAMU!!!!
Ennek a cégnek a nevét használja , tudom mert én is felhívtam őket és nekem is ezt mondta
de mikor elkezdtem utánuk nyomozni akkor találtam egy másik céget ugyan ezen a néven , csak más számmal és névell itt már minden rendben volt !!
Itt nem kell fizetni semmit, azt a hirdetést ahol valami Atilla 12500 FT-ot el akar kérni az KAMU!!!!
Ennek a cégnek a nevét használja , tudom mert én is felhívtam őket és nekem is ezt mondta
de mikor elkezdtem utánuk nyomozni akkor találtam egy másik céget ugyan ezen a néven , csak más számmal és névell itt már minden rendben volt !!
Téma zárolva.
- dizel
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 28
13 éve 6 hónapja #4406
Írta: dizel
dizel válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Azert ezeket a cegeket jol nezzetek meg!
Az e-cegjegyzek szerint:
Respect-Gold Kft, Csokmo
Tevekenysegi kor pl.: HUsfeldolgozas, Csomagolas..
Kepviseletre jogosult: Sz. Attila, Tagok: Sz. Attila (egyedul)
Tobb adat az e-cegjegyzekben.
A cegjegyzek szerint pedig mas Respect-Gold Kft. NINCS!
Egy expressz hirdetesben, ezt inkabb nem linkelem, de google megtalalja, a Respect-Gold Kft. hirdet csomagolo es csontozo munkakorre, Belgiumba, de alatta ott van Hamburg, hogy oda is keresnek. NEM Sz. Attila elerhetoseggel es nem kernek kozvetitoi dijjat a hirdetes szerint. (Nem mellesleg a csomagolo melot 4euro/ora, a csontozo melot: 7euro/ora + Mo.-i minimalberrel hirdetik.) Tehat ez a kedvezo hirdetes..
A masik hirdetes ami Sz. Attila elerhetoseggel fut, a ceg nev Respect Kereskedelmi es Szolgaltato Kft. HAmburg huscsomagolas, 6euro/ora. Azt irjak, hogy kozvetitoi dij nincs. De allitolag itt van....
NA most a gond csak annyi ezekkel a hirdetesekkel, hogy ossz. 1 db. Respect-Gold Kft. van a cegjegyzekben, aminek egyeduli tagja es kepviseloje Sz. Attila.
Az e-cegjegyzek szerint:
Respect-Gold Kft, Csokmo
Tevekenysegi kor pl.: HUsfeldolgozas, Csomagolas..
Kepviseletre jogosult: Sz. Attila, Tagok: Sz. Attila (egyedul)
Tobb adat az e-cegjegyzekben.
A cegjegyzek szerint pedig mas Respect-Gold Kft. NINCS!
Egy expressz hirdetesben, ezt inkabb nem linkelem, de google megtalalja, a Respect-Gold Kft. hirdet csomagolo es csontozo munkakorre, Belgiumba, de alatta ott van Hamburg, hogy oda is keresnek. NEM Sz. Attila elerhetoseggel es nem kernek kozvetitoi dijjat a hirdetes szerint. (Nem mellesleg a csomagolo melot 4euro/ora, a csontozo melot: 7euro/ora + Mo.-i minimalberrel hirdetik.) Tehat ez a kedvezo hirdetes..
A masik hirdetes ami Sz. Attila elerhetoseggel fut, a ceg nev Respect Kereskedelmi es Szolgaltato Kft. HAmburg huscsomagolas, 6euro/ora. Azt irjak, hogy kozvetitoi dij nincs. De allitolag itt van....
NA most a gond csak annyi ezekkel a hirdetesekkel, hogy ossz. 1 db. Respect-Gold Kft. van a cegjegyzekben, aminek egyeduli tagja es kepviseloje Sz. Attila.
Téma zárolva.