Respect Kft. információ kérés
- kosaadrienn
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 6 hónapja #4296
Írta: kosaadrienn
kosaadrienn válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Szia!!
Nagy kamu az ember ne dőlj be neki én is hívtam nekem közölte hogy fizessek 14000 ft-ot persze a hírdetésbe az áll nincs közvetítői díj!!Ráadásul visszaél egy másik kft nevével akinek hasonló nevük van...!!
Nagy kamu az ember ne dőlj be neki én is hívtam nekem közölte hogy fizessek 14000 ft-ot persze a hírdetésbe az áll nincs közvetítői díj!!Ráadásul visszaél egy másik kft nevével akinek hasonló nevük van...!!
Téma zárolva.
- andika0806
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 6 hónapja #4302
Írta: andika0806
andika0806 válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
üdv mindenkinek!
az én párom is rá van hörögve erre a respect-es témára.az egyik volt kollégám felhívta a csökmői polgármesteri hivatalt és ott azt mondták hogy minden okés a céggel,de én ennek ellnére ellenzem mert nem nagyon találom a cégbíróságon sem őket.júniusi kezdéssel hirdetik a melót,na de júniusig hny embert tudnak még lehúzni aztán meg lehet hogy utána eltűnnek mint "szürke szamár a ködben"!!ha valakinek van több infója róluk akkor jó lenne ha megosztaná!
köszi előre is!
az én párom is rá van hörögve erre a respect-es témára.az egyik volt kollégám felhívta a csökmői polgármesteri hivatalt és ott azt mondták hogy minden okés a céggel,de én ennek ellnére ellenzem mert nem nagyon találom a cégbíróságon sem őket.júniusi kezdéssel hirdetik a melót,na de júniusig hny embert tudnak még lehúzni aztán meg lehet hogy utána eltűnnek mint "szürke szamár a ködben"!!ha valakinek van több infója róluk akkor jó lenne ha megosztaná!
köszi előre is!
Téma zárolva.
- robert
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 6 hónapja #4303
Írta: robert
robert válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
SZiasztok!Nekem is azt mondták a polgármesteri hivatalban,hogy valós a cég,csak helyi iparűzési adót nem fizettek jó ideje.
Téma zárolva.
- sziszka
- Látogató
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #4304
Írta: sziszka
sziszka válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
sziasztok én ma hívtam fel őket, tőlem is 12500-ft ot mondtak hogy fizessek be és küldjek fényképes önéletrajzot. Mivel mi saját autóval mennénk azt mondták a cég nevére kell kérni a benzinszámlát és még annyi állitólag tegnap alig bírtak összeszedni 8-embert akiknek már dolgozni kell. Ha valaki többet tud róluk akkor légyszi írjátok meg.
Üdvözlettel Szilvia
Üdvözlettel Szilvia
Téma zárolva.
- szigmiki
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 6 hónapja #4307
Írta: szigmiki
szigmiki válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Helló
Én is beszéltem velük
Tölünk is ennyit kértek,ha kiválasztott leszek!!!De a cég él!!!mert ellenőriztem,de valójában a csomagolással mi lesz?
többet én se tudok!!!Mi lesz ebből? nem tom
valaki tudja kinek dolgoznának be?vagy valaki be fizetett már? dolgozik ott valaki?
Én is beszéltem velük
Tölünk is ennyit kértek,ha kiválasztott leszek!!!De a cég él!!!mert ellenőriztem,de valójában a csomagolással mi lesz?
többet én se tudok!!!Mi lesz ebből? nem tom
valaki tudja kinek dolgoznának be?vagy valaki be fizetett már? dolgozik ott valaki?
Téma zárolva.
- robert
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 6 hónapja #4309
Írta: robert
robert válaszolt a következő témában: Respect Kft. információ kérés
Halihó!Nekem is ez adja fel a leckét,hogy fizessek e előre,és mi a garancia,ha még sincs munka,akkor a pénz ugrott?Én kb holnap kapom meg az adatlapot,amit kitölve kell vissza küldenem.Ja meg persze a befizetett csekk.Azt nem értem,hogy miért nem elég szerződéskötéskor befizetni az összeget?
Téma zárolva.