Albérlet kutyával, macskával

Több
12 éve 1 hónapja #17212 Írta: Groenendael
Albérlet kutyával, macskával téma létrehozva Groenendael által

Sziasztok!

A segítségeteket szeretnénk kérni. Mi egy 30-as pár vagyunk két gyönyörű, jólnevelt (nem ugatós, szobatiszta, lakásban tartott, jól szocializált, városban élő) és hiperintelligens kutyával, akik olyanok számunkra, mintha a gyermekeink lennének. Amennyiben minden jól alakul, akkor júniusban költözünk ki Öhringen környékére. Munkánk szerencsére úgy néz ki, hogy biztosan lesz, viszont az albérletkereséssel meggyűlt a gondunk. Eddig a www.meinestadt.de oldalon keresztül keresgéltünk, de a kutyákat nagyon nem akarják engedélyezni sehol, még ott sem, ahol pedig odaírják, hogy háziállat engedélyezett. Tehát ebben szorulunk segítségre. Tudtok-e ajánlani olyan fórumot vagy weboldalt, ahol esetleg orvoslást találunk a problémánkra? Mindegy, hogy kiadó lakásról vagy házról van-e szó.

Előre is köszi szépen a tippeket, javaslatokat!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 4 hete #17367 Írta: ediflor63
ediflor63 válaszolt a következő témában: Albérlet kutyával, macskával

Szia !
Nekünk csak egy cicank van, de azt sem fogadjak el mindenhol...
Szerintem erdemes a helyi ujsagokban keresgelni vagy a neten a nullprovision.de-n... nekünk bejött !
Sok sikert !
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Groenendael

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hete #17466 Írta: Groenendael
Groenendael válaszolt a következő témában: Albérlet kutyával, macskával

Szia, köszi a tippet, de igazából ezeket már csináljuk, csak eddig eredménytelenül... Mindenesetre jól jött az újabb link, ezt nem ismertem, köszi!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 3 hete #17520 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet kutyával, macskával

Groenendael írta: Sziasztok!A segítségeteket szeretnénk kérni. Mi egy 30-as pár vagyunk két gyönyörű, jólnevelt (nem ugatós, szobatiszta, lakásban tartott, jól szocializált, városban élő) és hiperintelligens kutyával, akik olyanok számunkra, mintha a gyermekeink lennének. Amennyiben minden jól alakul, akkor júniusban költözünk ki Öhringen környékére. Munkánk szerencsére úgy néz ki, hogy biztosan lesz, viszont az albérletkereséssel meggyűlt a gondunk. Eddig a www.meinestadt.de oldalon keresztül keresgéltünk, de a kutyákat nagyon nem akarják engedélyezni sehol, még ott sem, ahol pedig odaírják, hogy háziállat engedélyezett. Tehát ebben szorulunk segítségre. Tudtok-e ajánlani olyan fórumot vagy weboldalt, ahol esetleg orvoslást találunk a problémánkra? Mindegy, hogy kiadó lakásról vagy házról van-e szó.Előre is köszi szépen a tippeket, javaslatokat!

Szerintem kutyák nélkül induljatok el! Ahol állatokat engednek, ott is rendszerint papagályról vagy legfeljebb macskáról van szó, s nem kutyákról! Szerintem mérlegeljétek, hogy mi a fontosabb! A kutyák vagy a Ti. Kiadó hazak viszont tömegesen vannak, ahova a kutyákat is elvihetitek. Kérdés, hogy ki tudjátok e a bért perkálni és hogy ott van e a ház ahol a munkahely! Rostock és Stralsund környékén bagóert szerzek nektek, szép kertes házat ahol a két floki is szuperül fogja érzeni magát! Mi a célotok? Kompromisszum nélkül nem megy!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 2 hete #17948 Írta: Groenendael
Groenendael válaszolt a következő témában: Albérlet kutyával, macskával

Szia, köszi a választ. Mint írtam, nem Buksiról és Morzsiról van szó, akik ki vannak csapva az udvarra egy darab láncon, hanem olyan többszörös díjnyertes tenyészkutyákról, akiket a gyerekeinknek tekintünk. Magyarán kizárt, hogy nélkülük menjünk bárhová is -- ennyit a kompromisszumokról.

Köszi a felajánlást, de Öhringenben lenne munkánk, tehát annak max. 30 km-es körzetében kellene valami lakóhely. Ház/lakás, mindegy, a bérleti költséget+kauciót nyilván tudnánk fizetni, van egy kis félretett pénzünk erre a célra, nem egy szál gatyában szándékozunk kitelepedni. :-)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 2 hete #17952 Írta: Fubi
Fubi válaszolt a következő témában: Albérlet kutyával, macskával

Sziasztok!
Mi Stuttgartban szeretnék lakás bérelni (2főre), lehetőleg kutya barát szállást keresünk.
Esetleg tudnátok segíteni,hogy merre fele keresgéljek!?
Köszi előre is :)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!