Nem is akar a magyar dolgozni
- ATI
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 6
Lehet hogy jobban jarnek szovakokkal,lengyelekkel, kinaiakkal de sajnos meg mindig remenykedem hogy nemhaltakki azok a volt NDK-as kömüvesek, festök, badogosok es külömbözö szakik...En jomagam is megjartam a hadak utjat de a mesterem azt tanitottta velem "lehetetlen nincs csak tehetetlen"" ez kisert eddig egesz eletemben..... Az a helyzet hogy keves a jo szaki szetvertek a jol müködö szakmünkas kepzest es ezzel eggyüt az orszagot...Es mar csak remenykedünk a csodaban de lehet hogy en nem talalkozom a normalis szakikkal...Kollegam a nemet kollegaval eggyütt csak nevetnek rajtam """ mar megint uj kollega """ azok a jo magyar szakik nagyon hianyoznak a munkaeröpiacrol..... Szabolcsiakhoz kapcsoloddo dolog lehet hogy valoban nincs penze a kiutazashozsem,,sajnos es lehet hogy jo szaki, de lehet hogy nem............... Üdv!!!
Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- mitosz
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ááááá, hát ott is még cocializmus tombol. Opció sincs teljesítménybérezésre! Németországot kiválasztod és nettó bért kell megadnod! Azt hiszik még egész Európában a jelenlétre adnak fizetést! Mondjuk fejlődőképesek mert néhány hónapja még csak forintban adhattad meg a bért is. KÖZÉPKOR!!! Komolyan!mitosz írta: A Gergő próbál segíteni de nem találok az Expresszen sem teljesítménybérezéses németországi munkát.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Hát ez nehéz lesz a BRD-ben. Keress fix bérezésest! Mi a gond ezzel? Nyugodt lehetsz, hogy a fix nettóért is hajtanod kell! Itt ugyanis dolgozni is kell a munkaidő alatt, ezért nem fogsz teljesitménybért találni! Ha nem dolgozol másnap kiraknak!mitosz írta: Üdv ATI.Hol hirdetsz?A Gergő próbál segíteni de nem találok az Expresszen sem teljesítménybérezéses németországi munkát.
DCT
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
A lekváros üzenet Gergőnek szólt, Ő tudja mire gondoltam. Vagy nem. De ez tuti.Lekvárról ne beszéljünk, jóóóóóóóóóóóó.
Most azon merengek, hogy a lekvár vagy a selejt kategóriát erősítem. Esetleg selejt lekvár.Miklosbá!........
Most tenylegesen mar csak a lekvarok avagy a "selejtje" van magyarban,
vagy valamit elertettünk az Emailen. Zum kotzen
De az is lehet, hogy jam
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza