Diszkrimináció
- Toma81
- Látogató
DECOTEXT írta:
Ezt bizonyítani is kell! Viszont ha feljelenti és lemérik akkor tök mindegy, hogy honnan tudta. Egy doberman vagy hasonló ezt kiküszöbülheti, de nehogy már az legyen a törvénysértő, aki az előírásokat igyexik betartatni és betartani!Toma81 írta: Én nem tudom,kint ez hogy van de ha valaki átmegy éjjel a te portádra a beleegyezésed nélkül, az nem minősül a magánterület megsértésének? Ettől nyilván még nem lesz neked könnyebb,de nekem úgy tűnik ennek tudatában visszanyalhat a fagyi... :
Különben pont azért mert az emberek irígyek, kellene betartani a törvényeket.
DECOTEXT!
Állítólag a szomszéd saját bevallása szerint éjjel,pizsamában mászott át....ám valóban,ha szabálytalan így is-úgy is ugyan az a vége.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
HA valaki uj egy munkahelyen teljesen termeszetes, hogy nem jarnak neki ugyanazok a "kedvezmenyek", mint a regieknek. Felesegem 1 evig nem kapott szabad hetveget (pihenonapok hetkoznap). Majd amikor lejart az 1 ev, akkor szepen jottek a hetveges dolgok. Unnepnapokra se akartak elengedni, manapsag nem gond. Egyszeruen arrol van szo, hogy ez a munkakultura, tetszik vagy sem. Ez nem amiatt van mert magyar vagy, hanem mert igymuxik.kisne írta: Érdekelne engem ti mit vetettek észre a munkahelyen valo megkülőnbőztetésről Magyar-Német dolgozo
kőzőtt.?
Én pédám a munkahelyemen , kolleganőm, Német. Nyáron kőzőlte a főnőknőm nem mehetek el szabira Augusztusban mert nagy a forgalom
kolleganőm természetesen 3 hétig szabin volt
Munkában , egyik nap én vagyok a másik nap kolleganőm, és mikor kezdek ott a naplo mit kell csinálnom, én rendszeresen, a szaaa.ab munkákat kapom és hétvégéket amit nekem nem fizetnek, a kolleganőmnek meg igen.én mindig a rosszab müszakot irja ki nekem a főnőkasszonyom.aki természetesen előtte megkérdi a német kolléganőmet mikor szeretne jőnni munkában
stb, fogcsikorgatva de megcsinálom a dolgokat.
A másik munkahelyemen, a főnők szeret, na a főnőkasszony mindjárt kőzőlte én biztos botoxozok mert ilyen idős korban már plasztika kell.
Na azota észrevettem, hogy természetesen a német kolléganőm ,az első ott is
Nem tehetek rolla, hogy jobban nézek ki mint egy két murakőzi.
És most a sok vita után le kell irnom, miért járok haza,mindig Magyarországra és miért nem adom el a házamat,
ezek sokat hozzá tettek, de a másik amit 3 év után sem fogok soha a ku...a életben megszokni ez pedig az itt szokásos feljelengetések : ezek borzasztok itt németországban.
Egy példa munkahelyemen épp a szünetemet tőlltőttem, mikor felfigyeltem a nagy hangoskodásra, egy vendégünk , aki kint evett a teraszon bejőtt a kasszához és kőzőlte az ott dolgozoval " hogy egy dolgozojuk, csak sétálgat és kőtény nélkül van, és hogy lehet igy "
na persze a főnőkasszony ellenőrizett de egy idegen Német erre képes és ez már nem előszőr fordult elő
És még azt mondják sokan ,hogy besugások csak a szocializmusra jellemző ,na szerintem itt még most burjánzik csak
Másik példa, garázst éppitettünk most , a második szomszéd naponta fényképezte és bejelentette,a hivatalnál hogy 30 cm-el magasabb mert ő éjjel lemérte értitek ezt ?éjjel pizsamában átjőtt hozzánk és mindent lemért
És folytathatnám , párom egy kukába beletett fürészport ,ahol dolgozott mindjárt az egyik szomszéd feljelentette.
Ezeknek nincs más dolguk, én teljesen kivagyok miatta,
Nekem otthon tele mindennel a nadrágom a napi feltőrések miatt a tavalybarnultakkal,de ugy gondolom, én akkor is hazavágyom mert ezeket nem tudom megszokni.és igen inkább fizetek 2 havonta a hazutazásért de otthon megnyugszom.
Lehet ellenvéleményeket felhozni, de ilyet nem igen tapasztaltam Őreg hazánkban
Csak én látok rémeket? ti mit tapasztaltatok ezen a téren?
Üdv.Terézia
A masik, amiben egyetertek DCT-vel (ilyen is van:) ), hogy szabaly az szabaly. Nekem is tele az otthoni hocipom az allando kiskapuzassal. Az, hogy a szomszed feljelent, az egyfelol rossznak tuni, de a masik oldalrol nezve, neked is lehetne barmikor jogorvoslati lehetoseged. Mert ha valaki nem tartja be a szabalyokat kkor itt kovetkezmenye, helyesen. Ha ugat a kutya, vagy idegesit a szomzed, te is kerhetsz jogorvoslatot ami garantaltan nem fog befejezodni es szettart karral.
Egyebkent nemetek egymast is feljelentik ha nincsenek a szabalyok betartva! ez nem diszkriminacio, hanem alap kulturalis tenyeo..
- kisne
- Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 143
Mivel a garázst mérnőkkel terveztettük igy hivatalosan ,irodába bemenve megkérdezve.
De a szomszéddal ,a kőzvettlennel nincs semmi gond. hanem a másodikkal.
És ugy járkálgat és fényképezget minket ,és éjjel átjőtt és lemérte( most, a terpviszonyok miatt lett csak 30 cm-rel magasabb a udvaron)
Gondolhatod, de mit keres éjjel az udvaron
Faházat tettünk a kertbe a hátso szomszéd jelentett fel minket mert, hátha nem hivatalosan megy
Nekem soha semmi bajom nem volt Magyarországon ilyesmivel, pedig tőbb településen is laktam.
Én ezt nem értem na.
Üdv.Terézia