Németországba gyerekekkel
- zsuzsa76
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 8
"a mai világban minél kevesebb gyerek van egy családban, annál jobb" - megjegyzésedhez csak a következőket szeretném hozzászólni:
nem én találtam ki -mármint azt, hogy jó ha minnél több gyerek születik- , az eü-szakközépiskolámmal, hanem nálam sokkal képzettebb emberek. Közgazdászok. Kérlek ird be a go.... keresőbe, hogy "kínai egykepolitika", aztán olvass utánna mi történik nagyban, ha az emberek nem vállalnak, illetve itt most kína esetében nem vállalhatnak 1-nél több gyermeket.
Szerinted miért erőlködnek politikusaink, hogy nőjön a lakosság? Biztos azért mert annyira adakozó kedvükbe vannak....
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zsuzsa76
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 8
Légyszi írd meg, hogy ahova ti mentetek, ott is csak 8-14 óráig van ovi. Mert ha jól olvastam a fórumban előrébb erről volt szó. Meghogy mennyibe kerül az ovodai ellátás.
Előre is köszönöm válaszod!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Zsuzsa! A politikusoknak és a közgazdászoknak gazdasági szempontból teljesen igazuk van, de tudod ez olyan mint amikor a Pápa utasitja az afrikai tömeget, hogy hagyják abba a fogamzásgátlást (mert ellenzi!), ugyanakkor nem mondja meg nekik hogy miböl tartsa el a sok gyereket egy család!! Betettem egy linket a magyar éhezö és elszegényedett gyerekekröl. Más érvem nincs! Aki nem tudja maximálisan biztositani a gyerekének a megélehtést (képzés, élelem, perspektiva) azok ne szüljenek! (Minden faji elöitélet nélkül, szerinted a 8-10 gyerekes kisebbségi család mennyiben fog gazdaságilag hozzájáruli az ország stabilitásához a jövöben?)zsuzsa76 írta: "a mai világban minél kevesebb gyerek van egy családban, annál jobb" - megjegyzésedhez csak a következőket szeretném hozzászólni:
nem én találtam ki -mármint azt, hogy jó ha minnél több gyerek születik- , az eü-szakközépiskolámmal, hanem nálam sokkal képzettebb emberek. Közgazdászok. Kérlek ird be a go.... keresőbe, hogy "kínai egykepolitika", aztán olvass utánna mi történik nagyban, ha az emberek nem vállalnak, illetve itt most kína esetében nem vállalhatnak 1-nél több gyermeket.Szerinted miért erőlködnek politikusaink, hogy nőjön a lakosság? Biztos azért mert annyira adakozó kedvükbe vannak....
Azt meg látjuk, hogy milyen hatékonysággal dolgoznak a közgazdászok
és a politikusok! Mit gondolsz, miért van ott ma Mo. ahol van?
Info:
ÉHEZÖ GYEREKEK
DCT
- flox
- Látogató
http://www.cosmiq.de/qa/show/633637/Wieviel-kostet-ein-Kindergartenplatz-in-Deutschland/
http://www.kitaverein.de/die-kosten.html
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
DECOTEXT írta: Szerinted miért erőlködnek politikusaink, hogy nőjön a lakosság? Biztos azért mert annyira adakozó kedvükbe vannak....
Kedves Zsuzsa! A politikusoknak és a közgazdászoknak gazdasági szempontból teljesen igazuk van, de tudod ez olyan mint amikor a Pápa utasitja az afrikai tömeget, hogy hagyják abba a fogamzásgátlást (mert ellenzi!), ugyanakkor nem mondja meg nekik hogy miböl tartsa el a sok gyereket egy család!! [/quote]
Politikusok és közgazdászok statistikákbol élnek és abban a téveszmében, hogy minden ember egyforma.
Ez egy nagyon szép humán eszme, de sajnos az utobbi 10.000 évben minden zivilizációban az ellenkezöje bizonyosult be.
Europában is KASTRENSDSZER van épp ugy mint Indiában, csak másképp hivják.
Sok esetben nehezebb itt a társadalmi rétegek között mozogni mint az indiai kasztrendszerben.
Az utobbi 20 évben pedig 80%-a a középosztálynak csak szegényedett.
Hol a francba tudna akkor egy -mondjuk ki- cigánygyerek a 10 tesvérével zöldágra jutni, ha a kommunizmus alatt sem jutott sehova minden támogatás ellenére?
A leg termékenyebbek mindig is a buta és szegény rétegek voltak. Ez mára már komoly veszályt is jelent a társadalomra. Viccesen az "Idiocracy " filmben dolgozták fel a témát, ami ilyesztöen kezd valóra válni.
de.wikipedia.org/wiki/Idiocracy
Nem a tömegek vegetálására lenne szükség, hanem egy uj középosztályra, amely lassan az also rétegeket is integrálni tudná. A mai fejlemények pont ellenkezöleg hatnak.
- tiborrucz28
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0