Bérlői kár helyrehozatala
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 143
Ez biztos igy van ahogy leirtátok , hőhid
De bizony itt a tulaj szivesen ráveri a bérlőre a felujitási ősszeget.biztosan őrülhetet a 2 horpadásnak, most uj felujitott parkettát kap az egész szobára
De én azt mondom Perszike mig nincs számla ne fizess, árajánlat csak ajánlat,
Számla után fizess csak,
Itt előre nem igen fizetnek vigyázz.
De a hozzászolok is ezt mondják.és én is igy tudom.
Üdv.Terézia
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
peneszedes: en orult szellozteto vagyok, de az sajnos nem eleg legtobbszor. Pl amikor kinn minuszok benn akar 18 akar 25 az bizony sokkal melegebb a kinntinel. Mondjuk mi nem tartunk tul nagy meleget sem, nehany ev irorszag 2 hosugarzoval atallitotta az igenyeinket De szaritani kell a ruhakat valahol, es sajna nincsen terasz. Mondjuk a peneszedes minden szobaban az ablak kornyeken keletkezett es az eloszobaban szaritunk legtobbszor, tehat meg ebben sem vagyok biztos. A baj, h ezek a szipi-szupi ablakok teljesen zarnak. Ajanlom nektek is baratnom otletet, eppenhogy csak addig forgassatok a kilincset, h ne nyiljon ki az ablak, de lotyogjon szepen. Dm-ben vettunk valami sprayt, megolte a gombat, utana lemostuk. Majdnem tokeletes.. de fontos elobb megolni oket, ne kezdjetek torolgetni, mert csak szetszorodik es jol belelegzitek!!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
JA ezzel a felig nyitott ablakkal meg megfizeted gazszamlaban azt amit amugy a peneszedesgatlasra lenyulna a tulaj:)keeek írta: Perszike: ertem most mar, nem a ti padlotok, hanem ahol a tv-t vettetek. ez cinkes helyzet.
peneszedes: en orult szellozteto vagyok, de az sajnos nem eleg legtobbszor. Pl amikor kinn minuszok benn akar 18 akar 25 az bizony sokkal melegebb a kinntinel. Mondjuk mi nem tartunk tul nagy meleget sem, nehany ev irorszag 2 hosugarzoval atallitotta az igenyeinket De szaritani kell a ruhakat valahol, es sajna nincsen terasz. Mondjuk a peneszedes minden szobaban az ablak kornyeken keletkezett es az eloszobaban szaritunk legtobbszor, tehat meg ebben sem vagyok biztos. A baj, h ezek a szipi-szupi ablakok teljesen zarnak. Ajanlom nektek is baratnom otletet, eppenhogy csak addig forgassatok a kilincset, h ne nyiljon ki az ablak, de lotyogjon szepen. Dm-ben vettunk valami sprayt, megolte a gombat, utana lemostuk. Majdnem tokeletes.. de fontos elobb megolni oket, ne kezdjetek torolgetni, mert csak szetszorodik es jol belelegzitek!!
Ablakszigetelessel meg nincs baj, azert cserelik, hogy jobban szigeteljen:) Azzal vana gond amikor cserelik az ablakot a falak plusz kulso hoszigetelese nelkul. Igy hohid marad, de mar nem fuj be a szel az ablak mellett. A hohidnal meg mindig van enyhe nedvesedes..
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
Mondjuk amig nem sajat haz, addig mindegy mitol jon a penesz, ugyse fogjuk szigetelni a hazat
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ezzel én azért vitáznék! Műanyag ablak az nem egyenlő a műanyag ablakkal! Jó minőségű ablakok a szakszerű beszerelés esetén kivállóan szrllőznek és nincs nagativ hatásuk mert minden rendszeren van "kényszerszellőző"! Ezek a többkamrás rendszerek úgy vannak megcsinálva, hogy a meleget szigeteli (csapda) s mégis van szellőzés. Sőt nálam a féltető ablaknál ez a kényszerszellőző állitható is igény szerint hogy mennyire legyen légmozgás. Itt a képen a "normális" szellőztető van. Ez a "légcsapdával" felmelegiti a kinti hideg levegőt és csak ezután "engedi" be a helységbe. Vannak olyan szellőzők is amit utólag is fel lehet szerelni. Természetesen olcsó, tömegterméknél ilyen nincs és ott valóban csak a rendszeres szellőztetés segít mert a gumitömités légmentesen zár!!keeek írta: Ezek a tokeletesen zarodo ablakok muanyagbol nem minden tekintetben nyeroek sajnos.
DCT