Német állampolgárság előnyei
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vidovenyecz
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Vidovenyecz írta: Melyek ezek a gumiparagrafusok? A lányomnak lenne szüksége német állampolgárságra, hogy felkérés esetén bekerülhessen a német futballválogatottba. Már tavaly is ajánlották neki hogy játszhatna, ha lett volna nagymama vagy nagypapa a családban akiről tudtuk volna igazolni hogy német származású.
Nézd meg a német focistákat. A 80%-ok nem német állampolgár, s rengeteget vásárolnak sportolót külföldön s ne hogy azt hidd, hogy minde megkapja a német papirokat! Valamit szerintem téveszthettél!
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Meglehetosen nagy a kulonbseg a jatszani egy csapatban Nemetorszagban es jatszani a "NEMET FUTBALLVALOGATOTTBAN". A kerdes a 2.-ra vonatkozott..DECOTEXT írta:
Vidovenyecz írta: Melyek ezek a gumiparagrafusok? A lányomnak lenne szüksége német állampolgárságra, hogy felkérés esetén bekerülhessen a német futballválogatottba. Már tavaly is ajánlották neki hogy játszhatna, ha lett volna nagymama vagy nagypapa a családban akiről tudtuk volna igazolni hogy német származású.
Nézd meg a német focistákat. A 80%-ok nem német állampolgár, s rengeteget vásárolnak sportolót külföldön s ne hogy azt hidd, hogy minde megkapja a német papirokat! Valamit szerintem téveszthettél!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Ahogy én a sportmenedzsmentet ismerem, ha a lányodat tényleg be akarják venni a válogatottba, akkor ne neked fájjon a fejed, ök maguk fogják a német felmenöt meg az összes gumiparagrafust megtalálni . Amit én írtam, az inkább arra vonatkozott, hogy egyes esetekben elég a hét, vagy a 6 év is stb.Melyek ezek a gumiparagrafusok? A lányomnak lenne szüksége német állampolgárságra, hogy felkérés esetén bekerülhessen a német futballválogatottba. Már tavaly is ajánlották neki hogy játszhatna, ha lett volna nagymama vagy nagypapa a családban akiről tudtuk volna igazolni hogy német származású.
Itt megvan hozzá minden infó: www.bundesauslaenderbeauftragte.de/einbuergerung.html
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- Athena1985
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 332