Előfizetéses telefon
- Attila78
- Témaindító
- Látogató
Szeretném megkérdezni,mi szükséges pl.a Tmobilnál németországban,hogy előfizetéses telefont vehessek fel,sim kártyával együtt?Magyarban is Tmobilos vagyok,ott is az szeretnék lenni.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
szükséged van:
NÉMET lakcímre(magyarral nem kapod meg!), folyószámlára, munkahelyi papírokra. Ugyanúgy, mint Magyarországon, elbírálják, hogy megkapod-e. Személyi vagy útlevél legyen nálad!
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
Maya írta: Szia,
szükséged van:
NÉMET lakcímre(magyarral nem kapod meg!), folyószámlára, munkahelyi papírokra. Ugyanúgy, mint Magyarországon, elbírálják, hogy megkapod-e. Személyi vagy útlevél legyen nálad!
otthon nem kell ennyi minden.. nekem nem volt se munkaszerzodesem, se szamlam. lakcimkartyam mondjuk igen. csak, h ne alljon itt felrevezeto informacio.
- Attila78
- Témaindító
- Látogató
Kell egy magyar személyi igazolvány és egy német bankkártya
Külön veheted meg a kártyát és külön a telefont.
Elhozhatod a legújabb telefont is 19euróért.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nos, ez azért ilyen könnyű megszerezni és olcsó, mert az O2-nek rosszAttila78 írta: Voltam kinnt múlthéten,és bementem egy O2-höz.A következőképpen működik:Kell egy magyar személyi igazolvány és egy német bankkártya
Külön veheted meg a kártyát és külön a telefont.Elhozhatod a legújabb telefont is 19euróért.
a területi lefedése! Értsd: nem mindehol műxik! INFO
Majd teszteld pl. hazafelé a német hegyekben, Ausztriában vagy ha otthon vagy Mo.-on! Nekünk már hosszú évek óta D1 van! Mindenhol működik. A legeldugodtabb alföldi kisfaluban, vagy Koh Sami szigetén is! (Thaiföld)
DCT
- Attila78
- Témaindító
- Látogató