Német SIM kártya
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Az ilyen kártyákat meg tudod venni benzinkutaknál, vagy a diszkontereknél (Aldi, Lidl, Penny stb.), de csak regisztráció után müködnek. Ezt meg lehet tenni interneten keresztül, vagy telefonon is és cím kell hozzá. Ugyanakkor nem hiszem, hogy azt bárki is ellenörizné.. Söt, szerintem a magyar cím is jó erre. A másik módszer: török telefonos bolt, ö eladja a kártyát és regisztrál is egy-két kacsintásra
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
- Köszönetek: 23
Koszi a segitseget! Meg ma veszek egyet
[img]images/O-zapft-is!-T-Shirts.jpg[/img]
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ird be egy keresőbe hogy "Handy one Vertrag" s csodálkozz! 30 eurótól már van. Vadi új, garanciális s "kártyás" az az feltöltéses rendszerű! Tele a net ilyennel: LINKdreizwanzig írta: Szükségem lenne egy saját német telefonszámra, méghozzá gyorsan. Próbáltam skype-számot csinálni ma, de az két hét... Holnap megyek Németországba. Lehet ott kapni "instant" kártyát, mint itthon? Csak megveszem benzinkúton vagy akárhol és használom -ilyesmire gondoltam.Vagy szolgáltatónál tudok lakcím nélkül prepaid kártyát venni? Tud valaki erre nekem valami megoldást?Vagy csak úgy tudom megoldani ha veszek apróhirdetéses oldalon valami kártyát?
köszi előre is.
DCT
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
ezt tudom, de nekem csak egy sim kell, azért tettem fel a kérdést, hogy létezik-e ilyen Németországban.DECOTEXT írta:
Ird be egy keresőbe hogy "Handy one Vertrag" s csodálkozz! 30 eurótól már van. Vadi új, garanciális s "kártyás" az az feltöltéses rendszerű! Tele a net ilyennel: LINKdreizwanzig írta: Szükségem lenne egy saját német telefonszámra, méghozzá gyorsan. Próbáltam skype-számot csinálni ma, de az két hét... Holnap megyek Németországba. Lehet ott kapni "instant" kártyát, mint itthon? Csak megveszem benzinkúton vagy akárhol és használom -ilyesmire gondoltam.Vagy szolgáltatónál tudok lakcím nélkül prepaid kártyát venni? Tud valaki erre nekem valami megoldást?Vagy csak úgy tudom megoldani ha veszek apróhirdetéses oldalon valami kártyát?
köszi előre is.
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
- dreizwanzig
- Nem elérhető
- Senior Member
- O'zapft is!
Valahol olvastam, hogy Aldiban, lidl-ben is lehet kapni, de mikor máskor kinn voltam, akkor nem láttam, de lehet, hogy csak azért, mert nem arra figyeltem (ma meg ugye nem volt semmi nyitva)
szóval ilyen boltokban is van, vagy csak az általad említett helyeken?