Német telefon függetlenítés
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
10 éve 2 hónapja #37609
Írta: Gergoo
Német telefon függetlenítés téma létrehozva Gergoo által
Német feltöltős (prepaid) telefont lehet valamelyik szolgáltatónál online függetleníteni?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
10 éve 2 hónapja #37611
Írta: gejza
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Német telefon függetlenítés
Tudtommal online (=adj uramisten, de rögtön) nem. Ráadásul durván fizetös, még a "hüségidö" lejárta után is van amelyiknél 100 € a számla....
Üzgürmözgür Ali bácsi a sarki Smartphone-Discountnál megcsinálja, de kell hozzá originál számla..... vagy még több pénz.
Üzgürmözgür Ali bácsi a sarki Smartphone-Discountnál megcsinálja, de kell hozzá originál számla..... vagy még több pénz.
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #37612
Öööö, összekevertem a szezont a fazonnal.
Szóval: német prepaid handyt a vásárlástól számított 24 hónap után ingyen te magad ki tudsz kódolni (SIM Lock Entsperr-Code a szolgáltatótól kérhetö online). Az elött csak 100 € fejében kapod meg a kódot. Üzgürmözgür Ali-val egy magyar (elöfizetéses, de kb. 5 éve lejárt SIM-Lock-kal bíró) telefont akartunk kikódoltatni, originál számla nélkül nem volt hajlandó. Az ehhez szükséges baksis mértékét nem teszteltük, mert kb. 15 € fölött értelmetlen lett volna...).
Néhány telefontípusnál hardware-oldalról is megoldható a dolog, néztem neten még régebben egy elég standard Nokiára, de nekem pl. nem sikerült az adott (ingyenes) módszerrel semmit sem elérnem.... A fizetös meg nem volt alternatíva: küldjem be a telefont + még fizessek is Herr Oberhacker-nak, részemröl felejtösnek ítéltetett. Otthon ? Angliában (már ha jársz arra)?
Szóval: német prepaid handyt a vásárlástól számított 24 hónap után ingyen te magad ki tudsz kódolni (SIM Lock Entsperr-Code a szolgáltatótól kérhetö online). Az elött csak 100 € fejében kapod meg a kódot. Üzgürmözgür Ali-val egy magyar (elöfizetéses, de kb. 5 éve lejárt SIM-Lock-kal bíró) telefont akartunk kikódoltatni, originál számla nélkül nem volt hajlandó. Az ehhez szükséges baksis mértékét nem teszteltük, mert kb. 15 € fölött értelmetlen lett volna...).
Néhány telefontípusnál hardware-oldalról is megoldható a dolog, néztem neten még régebben egy elég standard Nokiára, de nekem pl. nem sikerült az adott (ingyenes) módszerrel semmit sem elérnem.... A fizetös meg nem volt alternatíva: küldjem be a telefont + még fizessek is Herr Oberhacker-nak, részemröl felejtösnek ítéltetett. Otthon ? Angliában (már ha jársz arra)?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #37613
Gergoo válaszolt a következő témában: Német telefon függetlenítés
Ez az, köszi ez a lényeg. Facebook-on kérdezték és láttam még nincs topik a témában, gondoltam mást is érdekelhet. Ahol én vásárlom a prepaid-eket ott 6 hónapon belül ha topup-oltál 130 juróért akkor ingyen, online kapod a NAC unlock code-ot de nem tudtam Németországban mi az ábra.gejza írta: Az elött csak 100 € fejében kapod meg a kódot
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #37614
Értem így már a kérdést.. Ez a helyzet a nagyoknál (az egyik 100 €, a másik 99,50 , a harmadik meg 99.- ) ) Azt viszont én sem tudom, hogy a congstar, lebara, Alditalk meg ilyenek hogy csinálják. Gyanítom alkalmazkodnak a hálózat gazdájához.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
10 éve 2 hónapja #37615
Gergoo válaszolt a következő témában: Német telefon függetlenítés
A kérdező egyébként Dual SIM-es telót akar venni és persze a német kártya mellett a magyar kártyáját szeretné használni.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső