Digitális sofőrkártya
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
BKrFQG....gyönyörű nevet adtak neki. Ez a sok csíra nyakkendőmatyi előbb-utóbb még a WC-n ülést is csak tanfolyam után fogja engedélyezni. Konkrétan a római birodalom bukása jutott eszembe...ez az EU agymenés konkrétan azt idézi.
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ok és okozat. Egészségtelen mértékben nőtt az ágazatban résztvevők száma, valószínűleg hígult is a mezőny rendesen (ha csak a magyar telekocsis "vállalkozásokat" nézem akkor tuti )
Mit csinálsz? Még szép, hogy plusz lóvéval és emelt elvárásokkal kiszórod a bohócokat!
Egyszerű ez!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Gergoo írta: Nahhh! Világítsuk már meg a dolgot máshonnan is!
Ok és okozat. Egészségtelen mértékben nőtt az ágazatban résztvevők száma, valószínűleg hígult is a mezőny rendesen (ha csak a magyar telekocsis "vállalkozásokat" nézem akkor tuti )
Mit csinálsz? Még szép, hogy plusz lóvéval és emelt elvárásokkal kiszórod a bohócokat!
Egyszerű ez!
Már megbocsájts Gergő...azért nem vagy te ennyire tompa ugye?
A gond az, hogy ebbe a szép ferde ratyi világban hasonló elméletekkel próbálkoznak "steril" idióták. Közben meg a leghülyébb ,legtufább, legalkalmatlanabb emberek is kapnak papírt a "sógor-koma-jóbarát" képzési központokban.
Nyissuk már ki csipás kis szemünket. Nem gondolod ugye, hogy ez olyan mint az instant kínai leves? Kinyitod a zacsit, forróvíz aztán lakoma....... Majd pont az alkalmatlan sofőrökből lett oktatók kb 3 vagy 8 nap alatt lezavart tanfolyamától lesz minőségi a munkaerő.......szerintem Te most troolkodsz kicsit...nem?
Az EU baja pont az, hogy nyúlbélák és okostónik irányítanak, akik nem láttak, nem csináltak csak hallottak valamit a témáról.....................................(és ez minden fronton igaz)
A bohócokat meg nem szabályozókkal, meg ál oktatásokkal, dokumentumokkal kellene kiszórni, hanem alkalmas vezetőkkel akik a selejtet mint a daráló bezúzzák. Ettől a GKI kártyától nem lett még egy gépkocsi vezető sem okosabb....viszont ha lejár az érvényessége lehet büntetni mint állat. No meg ott a tanfolyam díj, a kártya előállítási díja....soroljam még. Ez ékes példája az értelmetlen népnyúzásnak!!!!!!
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Mint írtam ez nem így van. Nem értelmetlen és nem népnyúzás. Magyarországot pedig mint a gyakorlati megvalósítás pedig hagyjuk szerintem! Németországró volt szó, ahol a sógor-koma-jóbarát központok nem olyan alapintézmények mint Magyarországon.kfz írta: Ez ékes példája az értelmetlen népnyúzásnak!!!!!!
Én egy harmadik EU országban már végignéztem ahogy kiszórják ezzel a módszerrel a bohócokat. Működik.