Angol nyelvtudással Németországban
- Eva10
- Látogató
Olvass vissza, sok valaszt talalsz! ha marad kerdesed, tedd fel!
szia:
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Attól függ! A lányom a német Microsofnál dolgozik. Az üzleti (szolgálati) nyelv, mivel soka nemzetközi "mieting" az angol, de kell a német és a sapnyol is. Söt már sok haszna volt a magyarból is, mert volt már 2x is szolgálati úton Budapesten!Chef írta: Üdv minden kinek! Angol nyelvtudással mennyire lehet a németeknél munkát találni?
Egy asztalos műhelyben, vagy egy multi polcainak rendezgetéséhez viszont nem kell csak német!
DCT
- Chef
- Látogató
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ha rám hallagatsz, akkor valami könyebb tanfolyamot választasz és nyomod erősen a gyakorlati oldalát. Német nyelvű TV, még jobb német nyelvű társaság, s ha már megy egy picit, olvass sokat németül, akkor is ha nem érted. (Ha összejön akkor hangosan, ne magadban!) A verbális kapcsolat (beszéd és értés) sokkal többet ér, mint egy nagyon preciz levél megírása..., vélgül is nem akarsz szimultán tolmács lenni ugyebár!Chef írta: Köszi a választ. Sokáig nem is láttam a választ, sőt a beírásomat sem, mert nem tudtam, hogy van ilyen topic, ezért nem ide írtam. Mindentől függetlenül belekezdtem egy intenzív nyelvtanfolyamba (németül) Szeptemberig remélem összejön annyi tudás, amivel már tudok boldogulni!
DCT
- Chef
- Látogató
DECOTEXT írta:
Ha rám hallagatsz, akkor valami könyebb tanfolyamot választasz és nyomod erősen a gyakorlati oldalát. Német nyelvű TV, még jobb német nyelvű társaság, s ha már megy egy picit, olvass sokat németül, akkor is ha nem érted. (Ha összejön akkor hangosan, ne magadban!) A verbális kapcsolat (beszéd és értés) sokkal többet ér, mint egy nagyon preciz levél megírása..., vélgül is nem akarsz szimultán tolmács lenni ugyebár!Chef írta: Köszi a választ. Sokáig nem is láttam a választ, sőt a beírásomat sem, mert nem tudtam, hogy van ilyen topic, ezért nem ide írtam. Mindentől függetlenül belekezdtem egy intenzív nyelvtanfolyamba (németül) Szeptemberig remélem összejön annyi tudás, amivel már tudok boldogulni!
Kifejezetten arra béreltük fel a tanárt, hogy megtanítson minket a párommal beszélni, hogy kint már tudjunk kommunikálni. Ott majd ráérünk tökéletesíteni a nyelvtudásunk. Szeptemberig várunk az indulással a nyelvtanulás miatt.
- kriemhild
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 20