Németországi munkát keresek

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15579 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

A Steuerklasse attol függ hogy a háztartásában hányan élnek.
Fél törökország német Kindergeldböl, Steuerrückvergütungbol, családi betegbiztositásbol él, csak az EU-n belüli magyaroknak van lelkiismeretfurdalása?
Például:
www.zukunftskinder.org/?p=9107

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 8 hónapja #15581 Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves prosperus!

Köszönöm a sok infot.
Nem követelőzni akár, dehogy is, csak már a pályazatban is kérték, hogy írjon be egy összeget amit kapni szeretne.
A férjem annyira szereti az útépítést, hogy még ingyen is képes lenne dolgozni csak hogy hódoljon a hobbijának. :blink: (de persze a család az első és miattunk bármennyiért is, de dolgozni fog)
Már most azon izgul, hogy ugyan lesz-e lehetőség hétvégén is dolgozni, mert már ha ottvan a lehető legtöbbet szeretne dolgozni. Itthon is dolgozott szombat, vasárnap is ha kellet, az autópálya építkezésen volt, hogy még éjszaka is dolgoztak előfordult párszor, hogy 3hétig le sem áltak utánna max. 2 napra hazaengették.
Reméljük most is majd rengeteget tud dolgozni.

Több
12 éve 8 hónapja #15587 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Nata !

Már most azon izgul, hogy ugyan lesz-e lehetőség hétvégén is dolgozni, mert már ha ottvan a lehető legtöbbet szeretne dolgozni

Az útépítés ( az alkalmazott technológiák miatt is ) erősen időjárásfüggő, tehát minden cég igyekszik kihasználni a jó idő adta lehetőségeket. Tehát nem kell félni ;) , ha felveszik, lesz túlóra.

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15660 Írta: vbanhegyi
vbanhegyi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

helló! nem tudom hogyan mennek ezek a fórumos dolgok, de hátha sikerül így tovább lépnünk :D
a férjem informatikusként dolgozik jelenleg az összevont magyar közmédiában mint: Rendszergaza windows 2008 server, microsoft Dynamics AX, és layer 1-2 support...
a németet tanulja, az önéletrajza megvan németül, Münchenbe mennénk..
hova érdemes beadni a jelentkezést, mit tudtok hogyan megy..?
(én még új fórumozó vagyok.. :/ )

Több
12 éve 8 hónapja #15669 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Meinestadt.de -> München

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 8 hónapja #15671 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

prosperus írta: Szova. Egy Strassenbaubediener (szakkepzett) keres brutto p.a. 16.800,--Eurot, ami a 13 havi Gehalt nelkül is 1.400,--Euro brutto havonta. Föleg egy kezdönek aki alapfokon vagy akarhogy is a nemetet beszeli. Az, ha bevalik es egy ev utan ez lehet 20.000,--Euro is p.a. de elöször mindenkeppen bizonyitania kell es nem allhat elö olyan keresekkel, hogy XY összeget kerek havonta. A masik, hogy Te is tudod öreg roka, hogy nemetben meg szombat ,vasarnap is epitik az utakat, ami annyit jelent, hogy ehhez az összeghez meg jönnek a hetvegi valamint a tulora Zuschläge!!!

Bocs`, de nem tudom hol lax itt a BRD-ben. A környékünkön SOHA nem épitik az utakat hetvégén** (Niedersachsen) mert a szakszervek azonnal a barikádokra mennek!

Más: Az eddigi munkahelyeimen MINDIG MEGKÉRDEZÉK mi az elképzelésem a keresetemröl! Ha ezt nem teszed eladod magad ár alatt. Egyébként az sem mindegy, hogy hol vagy útépitö szaki, mert a bayoroknál sokkal több a kereset, mint mondjuk Meckpom-ban!

**Ezen állandóan megy a hirig, mert amikor jó idö van, akkor ki kéne használni
éjjel nappal az útépitést és nem a nyári turistaforgalomban lezárni az utakat!
A téli nagy niszokban ez úgy sem megy!

DCT