Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Molly! Én nem látom olyan optimistán a helyzeteteket, mint Attila_BRD. Lányom az egyetem alatt kb. 700 eurót kapott tőlünk (szállás, kaja, könyvek, stb) az egyetem alatt, s mellette még dolgozott is gyakran. Elhiheted, hogy nem szórta a pénzt...... Ha a "párod" nem a férjed, még nehezebb lesz az indulás (mert itt nem számít az élettársi kapcsolat) , igaz eddig nem derült ki, hogy Ő atomfizikus, s Te meg génkutató vagy e, mert akkor természetesen tárt karokkal várnak benneteket nyeltudás nélkül is! Addig viszont feltétlenül kellene néhány keresett szakma és elfogadható német nyelvtudás legalább is verbális társalgási szinten!Molly87 írta: Én egy 24 éves főiskolás lány vagyok, a párommal szeretnék németbe kimenni. Én alapszinten beszélem a nyelvet de folyamatosan tanulom, a párom viszont egy kukkot sem tud németül.Sajnálattal tapasztalom az itthoni helyzetet, elkeserít, hogy milyen nehezen lehet megélni.A családom is nehéz helyzetben van, rajtuk szeretnék egy kicsit anyagilag segíteni, remélem sikerül 1-2 hónapon belül kijutnom, ez minden vágyam.
Szerintem Mo.-on is lehet találni jó megélhetés megoldásokat!
*
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=ak_allasajanl_eu_nemeto&switch-content=ak_allasajanl_eu_nemet_20120227&switch-zone=Zone1&switch-render-mode=full
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Az átlag német munkanélküli a spárgaszedést 6 órát birja. Nem naponta hanem szezononként.Maya írta: Kinek van kedve epret és spárgát szedni/eladni?
99%-at lengyelek szedik.
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
pont ezért láttam el egy mosollyal a linket.
Tudom, hogy nehéz munka. Tisztában vagyok vele.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Sőt, már ők sem, de nem azért mert nem birják, hanemAttila_BRD írta: Az átlag német munkanélküli a spárgaszedést 6 órát birja.
Nem naponta hanem szezononként.99%-at lengyelek szedik.
azt mondják, hogy már ennyiért nem éri meg nekik!
DCT
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member