Németországi munkát keresek

Több
12 éve 8 hónapja #15944 Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

zsocaz0rrr írta: Még nem, de szét nézek, de igazából olyan magyar Vállalkozó céget keresek , akik havonta hazajárnak,szállást kínálnak .. ez lehet kőműves brigád is akár. bármi ,csak valami lenne már.. kezdem azt hinni hogy soha nem fogok kijutni külföldre...... és itt fogok megr*hadni ebbe a szégyen országba.. :( :( :( :(

Mondjuk ez elég durva Es havonta akkor mennyi idöt töltsenek itthon munka nélkül, miközben áll az épitkezés.
Olyat már láttam, hogy teljesitményben dolgozott a brigád, szombat este 8-kor még az állványokon tornáztak. (Vasárnap abszolut munkatilalom van!) és 2 -3 honap után (ha elkészült a ház) egy-két hetet komplett otthon töltöttek.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
12 éve 8 hónapja #15946 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves zsocaz0rrr!

Biztosan ismered a mondást, hogy "nehéz egy fenékkel két lovat megülni". :dry:
Ez te esetedben is igaz. Választanod kell: Németben dolgozgatsz, vagy Magyarországon töltöd el az időt. Mind a kettő egyszerre nem megy. Egyszer itt-egyszer ott, az nem vezet eredményre.
A másik meg az, hogy itt dolgozni kell, nem lehet mindíg hazamenekülni a biztos családi környezetbe. Győzd le félelmeidet, keress német munkaadót és gyere! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zsocaz0rrr

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
Több
12 éve 8 hónapja #15948 Írta: Maya

Új ajánlatok vannak az AFSZ oldalán villanyszerelőknek, asztalosoknak, ápolónőknek. Segítenek a szálláskeresésben:
www.afsz.hu/engine.aspx?page=ak_allasajanl_eu_nemeto
Kb 5x jöttem már én is Németországba általuk.
Sok sikert!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Juditka

Több
12 éve 8 hónapja #16002 Írta: zsocaz0rrr
zsocaz0rrr válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

De ez a gond hogy nem tudom hogy hogyan induljak el, gondolom nem olyan egyszerű és gondolom én 2-300 HUF biztos kell ahhoz hogy elinduljak. ami sajnos nincs mivel karácsony óta itthon ülök..

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
Több
12 éve 8 hónapja #16012 Írta: Maya

Szia,
van megoldás, igaz csak megalkuvással: gyere ki étterembe, konyhai munkára. Van ahol szállás is tartozik hozzá, a kiutazást megúszod pár száz EURÓBÓL Családod biztos kisegít.
Mivel nyelvtudással rendelkezel, nem lehet gond számodra az interneten megtalálni, hisz kismilliószor megírtam már én is, mit keress.
Ha ez nem megy, akkor ásd el magad! :sick: :woohoo:
Az első hónapokban ha takarékoskodsz, meglesz a pénzed az új életed megkezdéséhez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 8 hónapja #16017 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

zsocaz0rrr írta: De ez a gond hogy nem tudom hogy hogyan induljak el, gondolom nem olyan egyszerű és gondolom én 2-300 HUF biztos kell ahhoz hogy elinduljak. ami sajnos nincs mivel karácsony óta itthon ülök..

Kedves Zsocaz0rrr! 2-300 HUF otthon sem elég. A 2-300 € meg itt sem! Ha kapcsolatok nélkül akarsz nekiindulni 3-4000 euró kell indulásnál (minimum), mig lakást, munkát, s egyebet lerendezed: pl biztositások, életkörülmények, stb. Ha már van munahelyed és tudsz is valahol aludni, akkor elég 800-1000 euró (ha nem tartasz kocsit), amig az elsö keresetedhez jutsz!

Ajánlatom, ha viszonylag meg a nyelv, vedd fel elöbb az interneten az adott cégekkel a kapcsolatot (telefon is jó) s úgy érdeklödj, de semmiképpen ne a hazautazással, szabadsággal és szállással kezd a beszélgetést! Ezek a dolgok magánügyek és egy munkaadó sem foglalkozik ezzel!

DCT