Németországi munkát keresek
- laolaj
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
zsocaz0rrr írta: Még nem, de szét nézek, de igazából olyan magyar Vállalkozó céget keresek , akik havonta hazajárnak,szállást kínálnak .. ez lehet kőműves brigád is akár. bármi ,csak valami lenne már.. kezdem azt hinni hogy soha nem fogok kijutni külföldre...... és itt fogok megr*hadni ebbe a szégyen országba..
Lehet, hogy most nekem van korán! De ezt nem értem.
"soha nem fogok kijutni külföldre"
majd - "havonta hazajárnak" + "és itt fogok megr*hadni ebbe a szégyen országba.."
Minek is akarsz te akkor haza menni abba...... ?
Kint sem vagy, de már vissza menni?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Aki mar igy rugaszkodik neki, hogy "haza akarok jarni havonta", az el se induljon.
A gubanc is ott van, ha megkerdezi a jövöbeni munkaltatot, hogy "mikor mehetek haza", akkor valoszinü, hogy ugyanazt a valaszt kapja ,mint nalunk a munkasok akik ugyanezt e kerdest teszik fel, holott mielött elindultak meg lett beszelve, hogy 5/6 hetente ütemterv szerint.
"Meg ki sem jött mar haza akar menni, akkor tessek, mar most elindulhat hazafele".
Az ilyen Typök azt hiszik ,hogy kirandulni jönnek.
Nem sok haszna lesz a munkaltatonak belöle.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- fabokek
- Látogató
- Nata
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 76
Szeretném veletek megosztani az örömömet.
Most telefonált a férjem Németországból, hogy túlvan az állásinterjún és FELVETTÉK
Nagyon nagyon boldogok vagyunk végre itt a lehetőség, hogy egy jobb életünk legyen.
Nagyon köszönöm nektek a bíztatást, a tanácsokat néha a dorgálást, de összességéban aki ennek a részese mindenki egy kicsit büszke lehet magára
- vbanhegyi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Sziasztok!Attila_BRD írta:
Rátennél még egy lapáttal akkor nyugdijas állásod lenne. A katolikusok elkeseredve keresnek papokat. Van ugy hogy egyetlennek kell 3 falut ellátnia.nyulontul írta: Teológusként is végeztem.
Az evangélikussal ellentétben a házvezetönöt fizetik is.
nagyon tetszik a fórum, már több részt is sikerült átolvasgatni, a férjem(infós) meg most vasárnap megy ki 2 hétre egy barátunkkal körbeszaglászni..
A kérdésem az lenne, hogy kizárólag katolikus teológusokra van "kereslet", mivel jómagam most diplomázom, szintén teológusként, de eddig a kommentig ez, mint lehetőség meg sem fordult a fejemben... azonban jó magam más irányvonalon mozgok...(neoprotestáns, pünkösdi-karizmatikus ágazat egyébként emellett van egy televíziós-szerkesztő riporter papírom is, amit egy tv-től kaptam az ott eltöltött tanévért.
ti mit láttok, mit tapasztaltok ezen a téren?
csupán kíváncsi vagyok, hogyha kint leszünk már mind és a gyerekek meg iskolásak lesznek, (addig is) merre érdemes kopogtatni...
az eddigi bejegyzések is nagyon érdekesek és hasznosak voltak!
Nagyon köszi!
V
- candy000
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 5
Gratulálok!!! sok sikert!!!