Németországi munkát keresek
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Két kérdés. Végzettséged is a szobafestő vagy csak van 4 év gyakorlatod? Német nyelvvel, hogy állsz?zsocaz0rrr írta: Helló
21 éves vagyok ,4 éve dolgozok a festő szakmában és Németországi munkát keresek. 4 hónapja keresgélek és nem sok mindent találtam idáig. Igazából már bármilyen munka jó volna, nem muszáj pont szobafestés legyen, sok mindenhez értek és nem vagyok egy elveszett gyerek
Zsolt
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zsocaz0rrr
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- zsocaz0rrr
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
zsocaz0rrr írta: Még nem, de szét nézek, de igazából olyan magyar Vállalkozó céget keresek , akik havonta hazajárnak,szállást kínálnak .. ez lehet kőműves brigád is akár. bármi ,csak valami lenne már.. kezdem azt hinni hogy soha nem fogok kijutni külföldre...... és itt fogok megr*hadni ebbe a szégyen országba..
Kedves Zsocaz0rrr! Jól hiszed! Ilyen opciókkal nem fogsz céget találni! Úgy látom, hogy van egy alapvetö információs tévedésed! A munkaadókért mi vagyunk, a munkavállalók, s nem forditva! Nem lesz olyan cég, aki miattad fog havonta hazaingázni. Olyan kinti magyar cégröl sem hallottam amelyik szállást is ad noha lehet ilyen (?). Ha festö, mázoló, tapétázó vagy, akkor viszont vannak esélyeid német cégeknél, de csak kintlakással. Pláne, hogy irod, tudsz egy kicsit már németül! Próbálkozz igy!
A keresési kritériumnál azonban ne a teljes ellátás és a hazautazás legyen az rányvonal, mert elösorban dolgozni kell, s ha van idöd, pénzed és elég szabid, akkor évente akár 3x 4x is haza tudsz menni látogatóba, úgy hogy még pénzed is marad!!
DCT