Németországi munkát keresek

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #15923 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

zsocaz0rrr írta: Helló
21 éves vagyok ,4 éve dolgozok a festő szakmában és Németországi munkát keresek. 4 hónapja keresgélek és nem sok mindent találtam idáig. Igazából már bármilyen munka jó volna, nem muszáj pont szobafestés legyen, sok mindenhez értek és nem vagyok egy elveszett gyerek :)
Zsolt

Két kérdés. Végzettséged is a szobafestő vagy csak van 4 év gyakorlatod? Német nyelvvel, hogy állsz?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 8 hónapja #15929 Írta: zsocaz0rrr
zsocaz0rrr válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Végzettségem Szobafestő igen:) Német nyelvet 10 évig tanultam, alapfokon beszélem.

Több
12 éve 8 hónapja #15931 Írta: Gergoo

Több
12 éve 8 hónapja #15932 Írta: zsocaz0rrr
zsocaz0rrr válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Még nem, de szét nézek, de igazából olyan magyar Vállalkozó céget keresek , akik havonta hazajárnak,szállást kínálnak .. ez lehet kőműves brigád is akár. bármi ,csak valami lenne már.. kezdem azt hinni hogy soha nem fogok kijutni külföldre...... és itt fogok megr*hadni ebbe a szégyen országba.. :( :( :( :(

Több
12 éve 8 hónapja #15933 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sejtettem, hogy valami nem stimmel. Ha ilyen cégre vágysz 4 hónap után is akkor nagy esélyed van még néhány hónapnyi "rohadásra" aztán egy kis melóra, majd nem kis valószínűséggel egy kis pénz utáni loholásra. Így nem, hogy valami de szerintem semmi nem lesz. Felejtsd el a magyar cégeket! ;)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 8 hónapja #15936 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

zsocaz0rrr írta: Még nem, de szét nézek, de igazából olyan magyar Vállalkozó céget keresek , akik havonta hazajárnak,szállást kínálnak .. ez lehet kőműves brigád is akár. bármi ,csak valami lenne már.. kezdem azt hinni hogy soha nem fogok kijutni külföldre...... és itt fogok megr*hadni ebbe a szégyen országba..

Kedves Zsocaz0rrr! Jól hiszed! Ilyen opciókkal nem fogsz céget találni! Úgy látom, hogy van egy alapvetö információs tévedésed! A munkaadókért mi vagyunk, a munkavállalók, s nem forditva! Nem lesz olyan cég, aki miattad fog havonta hazaingázni. Olyan kinti magyar cégröl sem hallottam amelyik szállást is ad noha lehet ilyen (?). Ha festö, mázoló, tapétázó vagy, akkor viszont vannak esélyeid német cégeknél, de csak kintlakással. Pláne, hogy irod, tudsz egy kicsit már németül! Próbálkozz igy!

A keresési kritériumnál azonban ne a teljes ellátás és a hazautazás legyen az rányvonal, mert elösorban dolgozni kell, s ha van idöd, pénzed és elég szabid, akkor évente akár 3x 4x is haza tudsz menni látogatóba, úgy hogy még pénzed is marad!!

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zsocaz0rrr