Németországi munkát keresek

Több
12 éve 8 hónapja #16091 Írta: Zitalein
Zitalein válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Tegnap végre döntést hoztak a kamattámogatásról, felélénkül az adásvétel, a használt lakásokat pedig úgyis ki akarják majd festetni: le se tudod majd tenni az ecsetet! Várj még pár hetet, míg a zemberek megigénylik a lakáshiteleket. Ne menj sehová, Hawaii lesz! ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 8 hónapja #16098 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szepen beirod a googleba NEMETÜL, hogy "nemet vagohidak" es megtalalod. :evil:

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
12 éve 8 hónapja #16103 Írta: GyViktor
GyViktor válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Nata!

Örülünk a sikereteknek, gratulálunk!
Én is szeretnék kimenni dolgozni, nekem a szakmám fűtés-vízszerelő. ( van ív-és lánghegesztő vizsgám is) .Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi az a nyelvtudás amivel a férjed elindult? Mi folyamatosan tanulunk a párommal, valamennyire már beszélünk , alap mondatokat megértünk, és el tudunk mondani, de telefonon való kommunikáció még nem nagyon menne.
Ezért nem is küldöm még el az önéletrajzomat, pedig sok fűtés-vízszerelőt keresnek.
Jó lenne tudni, hogy mi az a szint amivel próbálkozhatok már.
A másik kérdés, hogy állásinterjúra rögtön a céghez kellett menni, vagy a közvetítő hívott fel?
Ugyanis amit én néztem állásokat az majdnem mind közvetítő volt.
A válaszokat előre is köszönöm.

Több
12 éve 8 hónapja #16105 Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves GyViktor!

Köszönnyük szépen!
A férjem kezdő(alap) szinten beszél németűl, iskolában tanult jó néhány évig.
Nem a nyelvtudásának köszönheti az állását, hanem a 6 év tapasztalatának amit ennel a cégnél szerzett Magyarországon. Meg az Ő munkaköre nem a legbeszédesebb, a szakmai nyelvezetet kell megtanulnia 3hónapon belül.
Szoval az Ő nyeltudása semmiképp nem mérvadó, ezt nem szabad alapul vennetek, mert félő, hogy csalódás érne benneteket.
Mi közvetítővel egyáltalán nem foglalkoztunk, a cégnek küldtük a pályázatot.

Több
12 éve 8 hónapja #16107 Írta: GyViktor
GyViktor válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Köszönöm a választ. A szakmai tapasztalat nekem is megvan (21 év tapasztalat, és még nem vagyok olyan öreg, csak 38 éves :) )
A nyelvtudás a kérdés az én szempontomból.Közvetlen céges hírdetéseket szinte nem is találtunk hírdetési oldalon, majdnem mind közvetítő volt.Ti hol találtátok a közvetlen céges hirdetéseket?

Több
12 éve 8 hónapja #16109 Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

A kiszemelt cég saját honlapján keresgélj :)
Nincs sok tapasztalatom, de szerintem mindenképp fontos, hogy a pályázatba feltüntesd, hogy kezdő vagy a nyelvben. Mi is ettől tartodtunk a legjobban, de mivel így is kihívták, hogy kétszer is lefixáltuk, hogy kezdő, gondoltuk, hogy talán nem csak ezen múlik.
A szakmai tapasztalatodban nem kételkedek, dehogy is. Nekünk óriási szerencsénk volt abban, hogy már dolgozott a cégnél és gondolom utánna néztek.