Németországi munkát keresek
- szabinacska
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
12 éve 8 hónapja #16290
Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia!
Elutasítottak az eperszedésről is? Amiért ott laksz azt gondolták, hogy annyiért úgysem vállalod? És itt jönnek képbe a románok.Javítsatok ki ha tévedek
Elutasítottak az eperszedésről is? Amiért ott laksz azt gondolták, hogy annyiért úgysem vállalod? És itt jönnek képbe a románok.Javítsatok ki ha tévedek
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rbert
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 11
12 éve 8 hónapja #16292
Írta: rbert
rbert válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Igazad van,azok miatt akiket felsoroltal egy normalis igenyes munka valalo mehet az an..ba.Ebben nagyon igazad van Prosperus
- rbert
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 11
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 8 hónapja #16294
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves prosperus!
Köszönöm a válaszod!
A szállodás hölgy nem jogosan volt pofátlan velem..mivel hogy,ha azt mondta volna hogy ugorjak akkor ugortam volna....megtanultam hogy a "Warum?" nem létezik..nem kérdezhetem...azt kell tennem amit mondanak!
De épp itt a probléma..a hölgyike nem mondat hogy mit tegyek....vagyis amennyit elmondott azt megtettem...mentem próbanapra amikorra mondta és ahányra mondta!
Utána azt mondta hogy kér két-három napot...de további próbanapot nem mondott..nem mondta hogy X napig gyere még reggel 9re próbanapra..!!
Annyit mondott hogy elégedett volt és kér két három napot a papírok miatt!!
Semmi többet!
Ez volt a gond...
Keresek tovább..egyszer megtalálom!
Anikó
Köszönöm a válaszod!
A szállodás hölgy nem jogosan volt pofátlan velem..mivel hogy,ha azt mondta volna hogy ugorjak akkor ugortam volna....megtanultam hogy a "Warum?" nem létezik..nem kérdezhetem...azt kell tennem amit mondanak!
De épp itt a probléma..a hölgyike nem mondat hogy mit tegyek....vagyis amennyit elmondott azt megtettem...mentem próbanapra amikorra mondta és ahányra mondta!
Utána azt mondta hogy kér két-három napot...de további próbanapot nem mondott..nem mondta hogy X napig gyere még reggel 9re próbanapra..!!
Annyit mondott hogy elégedett volt és kér két három napot a papírok miatt!!
Semmi többet!
Ez volt a gond...
Keresek tovább..egyszer megtalálom!
Anikó
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 8 hónapja #16295
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia!
Igen el lettem utasítva!
Gondolom azért mert ők is úgy gondolták ahogy én hogy nem kérek szállást és ellátást mert haza tudok menni minden nap munka után!!
Így nem kellettem nekik!!
Igen el lettem utasítva!
Gondolom azért mert ők is úgy gondolták ahogy én hogy nem kérek szállást és ellátást mert haza tudok menni minden nap munka után!!
Így nem kellettem nekik!!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 8 hónapja #16296
Írta: DECOTEXT
Jobbnak és gyorsabbnak kell lenned, mint az azonos munkát végző német kolegáid!
Ma, lazán vagyok. Gyakorlatilag akkor jövök és akkor megyek amikor akarok a munkehelyen. Mindig hozzám jönnek ha valami gond van vagy valami extra kell. Akkor kapom a szabimat amikor akarom. Igaz, nem keresek se jobban, se rosszabbul mint a többiek, de viszont gyakorlatilag megválogathatom, hogy mit csinálok és mit nem! Sőt a rosszabb munkákat a kolegáknak adom! (Mert piszok lettem, mint a németek!)
Egy viszont nagyon fontos: a munkám mindig időben kész van és gyakorlatilag nálam nincs reklamáció (vagy irgalmatlanul ritka!), mig a kolegknál gyakori! Igy pl. én nyugodtan kritizálhatom még akár a főnököm is, természetesen ezt módjával teszem s csak szakmai téren!! S annak ellenére, hogy a melóban is nagy szám van, nem kell félnem attól, hogy 56. évesen kiebrudálnak!!! (Igaz én állandóan képzem magam, pl. a legújabb grafikai programokkal, mig a munkahelyen 1-2 évvel el vannak maradva, addigra én már ismerem az új dolgokat, amit itthon "belélegzek") !
SZERINTEM EZ MINDEN SZAKMÁNÁL MEGCSINÁLHATÓ!
Az önbizalmamnál, már csak a szerénységem a nagyobb.....!!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Nekem is hosszú évek alatt, kezdett el derengni, hogy hogyan kell csinálni. A 23 év alatt itt kint, jó 10 évig volt olyan munkám amit utáltam, és az istennek nem jöttem rá mi a baj! Most az utolsó 12 éva alatt viszont rájöttem egy nagyon egyszerű receptre:prosperus írta: Nem lesz könnyü, de ha valamit el akarsz erni akkor legy türelmes es vedd at a nemetek gondolkodasat, valamint stilusat.
Jobbnak és gyorsabbnak kell lenned, mint az azonos munkát végző német kolegáid!
Ma, lazán vagyok. Gyakorlatilag akkor jövök és akkor megyek amikor akarok a munkehelyen. Mindig hozzám jönnek ha valami gond van vagy valami extra kell. Akkor kapom a szabimat amikor akarom. Igaz, nem keresek se jobban, se rosszabbul mint a többiek, de viszont gyakorlatilag megválogathatom, hogy mit csinálok és mit nem! Sőt a rosszabb munkákat a kolegáknak adom! (Mert piszok lettem, mint a németek!)
Egy viszont nagyon fontos: a munkám mindig időben kész van és gyakorlatilag nálam nincs reklamáció (vagy irgalmatlanul ritka!), mig a kolegknál gyakori! Igy pl. én nyugodtan kritizálhatom még akár a főnököm is, természetesen ezt módjával teszem s csak szakmai téren!! S annak ellenére, hogy a melóban is nagy szám van, nem kell félnem attól, hogy 56. évesen kiebrudálnak!!! (Igaz én állandóan képzem magam, pl. a legújabb grafikai programokkal, mig a munkahelyen 1-2 évvel el vannak maradva, addigra én már ismerem az új dolgokat, amit itthon "belélegzek") !
SZERINTEM EZ MINDEN SZAKMÁNÁL MEGCSINÁLHATÓ!
Az önbizalmamnál, már csak a szerénységem a nagyobb.....!!
DCT