Németországi munkát keresek

Több
12 éve 8 hónapja #16323 Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia!

Tök jó ilyen pozitív dolgokat is olvasni itt. Nagyon sok minden kell, hogy az ember megállja a helyét egy idegen országban, de pozitív gondolkodás nélkül elég hamar feladhatja az ember

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 8 hónapja #16328 Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!

Csak, hogy egy kis pozitív tapasztalat is legyen a német állásinterúkkal és főnökökkel kapcsolatban, leírom a férjem sztoriját.
Ahogy belépett az épületbe egy hölgy fogadta, aki nagyon kedves és illedelmes volt vele és a beszélgetés alatt mind végig mosolygott. :) A nagyfőnök szerettel és tisztelettel beszélt, megkérdezte a férjemtől, hogy milyen kezdő órabért szeretne, a párom mondott egy összeget a főnök pedig rádobott még 1,5 eurót és mondta, hogy 1 hónap múlva még emelni fog, és így tovább.
Nem kért a férjem szállást, a főnökség mégis felajánlott neki egyet, nem munkás szállót hanem egy lakást ingyen, és érdeklődtek, hogy a családot mikor akarja vinni és, hogy elférünk-e egy 3 szobás lakásban.
A lehendő munkatársait is megismerte, mindenki közvetlen barátságos volt.
A végén a két műszakvezető meghívta ebédelni és végül kivitték a vasút állomásra.
Összességében egy hatalmas pozitív élményként élte meg a kinn tartózkodás minden pillanatát.
Senkit nem akarok hiú reményekbe ringatni, tudom hogy őrült nagy szerecsénk volt és ez nem mindennapos még németországban sem, de ilyen is van.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szabinacska

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 8 hónapja #16330 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Haaaaaaaaaat!
hogy erre mit valaszoljak mar megint, mert erre vonatkozoan mar jo parszor irtunk a Forumban.
Miert itt kersz felvilagositast miert nem közvetlen a cegtöl?
Különben "Erlatech Stage Kft. 1173 (Pesti út 237. Home Center D/26), Budapest"
De.
Milyen ceg az amelyiknek nincsen telefonja?
"Nincs az illetővel baj, egyből válaszol, próbál kint segíteni, ha nem gipszkartonozásban, más építőipari területen"
Hat ekkora hülyeseget mar regen hallottam :evil:
Ha nem megy a gipszkarton, majd szerez az epitöiparban munkat. Hol elsz Te? Most vagy van munka, vagy nincs munka? Mennyit ker a Jakab ekkora hülyitesert?
A masik, hogy epitöiparban egyaltalan nem dolgozhat a ferjed, ha a ferjedröl van szo, mert erre komoly engedelyek kellenek.
Gipszkarton munkajanlatok pedig olyan ajanlatok, hogy "ülj be szivem a villamosszekbe, es imadkott, hogy ne kapcsoljak be az aramot"!
Etetes! Olyan cegnel jelentkezzel, ahol van cim, ahol van minden Kommunikatios adat!

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
12 éve 8 hónapja #16336 Írta: kfz
kfz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

prosperus írta: Etetes! Olyan cegnel jelentkezzel, ahol van cim, ahol van minden Kommunikatios adat!

üdv Prosperus!

Még az sem biztosíték semmire, van ahol van minden, név, telefonszám, cím, iroda"szerűség", bemutatkozó honlap és láss csodát....még is átverős a brigád.

Már jeleztem régebben ezen az oldalon, hogy ha önállótlan az alany, akkor inkább támogasson valamilyen alapítványt ami esetleg jó célra fordítja a kiszórt lét.

Még is mi a fészkes fenének kell az életed egyik legfontosabb mozzanatát(meló) másokkal intéztetni? :ohmy: legyünk már felnőttek!!! vagy akkor meg ha nem, mi a ráknak jönnek ide nyavajogni, hogy jajj, jajj átvertek...... :sick:

A tudatlanság és gyávaság vámszedői időtlen idők óta beszedik a tizedet a hiszékenyektől :huh:

A szomorú, hogy büntetlenül tehetik....

üdv kfz B)

"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...;-) "

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #16466 Írta: Ledzsike
Ledzsike válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Én észak- németországi munkát keresek nekem és a barátomnak. nekem középszintű német nyelvvizsgám van, a barátom meg nem tud németül :( ezért inkább betanított munkát szeretnénk. Vagy milyen oldalakon keresgéljek? Eddig csak húsipari munkákat találtam, amivel nem is lenne baj ha nem kérnének gyakorlatot is

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #16773 Írta: fecosan
fecosan válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok,
én is mennék kifelé, mert itt Magyarországon megélni nem lehet.
Nagyon alapszinten beszélek németül, de jól megértem, amit mondanak. Asztalos szakmám van, 35 éves vagyok, és dolgozni akarok.
Tudna nekem valaki használható tanácsot adni?
Köszönöm előre is.