Németországi munkát keresek

Több
12 éve 7 hónapja #16944 Írta: Juditka
Juditka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

[color=#0000ff]Szia! :) [/color]

Én szívesen olvasnám a munkahellyel kapcsolatos tapasztalatodat. :)
A próbanapokról leírtakat is olvastam.
Végül is hol és mit dolgozol?

Minden jót kívánok Neked!
[color=#0000ff]Judit[/color]

Judit :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja #16945 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Gratulalok Numma! :)

• WgD
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja #16952 Írta: WgD
WgD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Numma!

Gratulálok én is Neked, olvastalak Téged :) Végülis milyen munkát találtál?

Több
12 éve 7 hónapja #17013 Írta: astarta
astarta válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

DECOTEXT írta: Engem nem hagyna a nejem ilyen sokat dolgozni, ilyen kevésért....[/color][/b][/i]

Ismét és ismét elfelejtkezünk arról, hogy nem mindenki van olyan helyzetben, mint te...
Naná, hogy a nejed, aki min. 3000 euró nettót keres havonta, leírtad már többször, megengedhetné magának és neked, hogy ilyen kevésért ne dolgozz...
De nem mindenki neje keres ennyit!

Több
12 éve 7 hónapja #17029 Írta: fecosan
fecosan válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Az én nejem 60.000.- ft-ért dolgozik, és van olyan aki még ennyit sem keres ebben a városban...... ezért akarunk változtatni. Magyarországon ez a helyzet!
Mi megelégszünk kicsivel többel...

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #17035 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

astarta írta: Ismét és ismét elfelejtkezünk arról, hogy nem mindenki van olyan helyzetben, mint te... Naná, hogy a nejed, aki min. 3000 euró nettót keres havonta, leírtad már többször, megengedhetné magának és neked, hogy ilyen kevésért ne dolgozz...De nem mindenki neje keres ennyit!

Kedves Astarta, ismét nem olvasol figyelmesen és nem vetted a fárdságot hogy elolvasd az expozémet amit a 70-es évekről írtam, hogy milyen borzasztó anyagi helyzetben voltunk huszonévesen 2 kiskorúval és most ismét csak butaságokkal dobálodzol! Olyan csórok voltunk, hogy (ird és mond) volt olyan hét, hogy 70 forintunk volt. (Hetven, nem elírás!) S ráadásul akkor még cigiztem is! Azt is megírtam, hogy én akkor újságos voltam a póstán, bagóért és nem akartam dolgozni, így többek között, magam okoztam az akkor baj, DE AKKOR SEM ENGEDETT A NEJEM, olyan munkát végezni amibe belerokkanhattam volna! Igy hogy nem dolgoztam érthető volt hogy nincs elég pénzünk, de mi visz embereket arra, hogy 10 órát gürizzenek és mégse legyen pénzük???
;)

S mégegyszer! Amint olvashattad, a sümegi forumtársunk hozzászólásait, egyértelműen, maga okozza azt a helyzetet amiben van, mert nem pakol össze a családjával és nem akar jobb helyre költözni, mert minden oda köti!
:P
Mindig megfogadom, hogy nem hagyom magam tőled provokálni, de mindig lépre megyek!
:angry:

DCT