Németországi munkát keresek
- Juditka
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
12 éve 7 hónapja #16944
Írta: Juditka
Judit
Juditka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
[color=#0000ff]Szia! [/color]
Én szívesen olvasnám a munkahellyel kapcsolatos tapasztalatodat.
A próbanapokról leírtakat is olvastam.
Végül is hol és mit dolgozol?
Minden jót kívánok Neked!
[color=#0000ff]Judit[/color]
Én szívesen olvasnám a munkahellyel kapcsolatos tapasztalatodat.
A próbanapokról leírtakat is olvastam.
Végül is hol és mit dolgozol?
Minden jót kívánok Neked!
[color=#0000ff]Judit[/color]
Judit
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
- WgD
- Látogató
12 éve 7 hónapja #16952
Írta: WgD
WgD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Numma!
Gratulálok én is Neked, olvastalak Téged Végülis milyen munkát találtál?
Gratulálok én is Neked, olvastalak Téged Végülis milyen munkát találtál?
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 181
12 éve 7 hónapja #17013
Írta: astarta
Ismét és ismét elfelejtkezünk arról, hogy nem mindenki van olyan helyzetben, mint te...
Naná, hogy a nejed, aki min. 3000 euró nettót keres havonta, leírtad már többször, megengedhetné magának és neked, hogy ilyen kevésért ne dolgozz...
De nem mindenki neje keres ennyit!
astarta válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
DECOTEXT írta: Engem nem hagyna a nejem ilyen sokat dolgozni, ilyen kevésért....[/color][/b][/i]
Ismét és ismét elfelejtkezünk arról, hogy nem mindenki van olyan helyzetben, mint te...
Naná, hogy a nejed, aki min. 3000 euró nettót keres havonta, leírtad már többször, megengedhetné magának és neked, hogy ilyen kevésért ne dolgozz...
De nem mindenki neje keres ennyit!
- fecosan
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 7 hónapja #17029
Írta: fecosan
fecosan válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Az én nejem 60.000.- ft-ért dolgozik, és van olyan aki még ennyit sem keres ebben a városban...... ezért akarunk változtatni. Magyarországon ez a helyzet!
Mi megelégszünk kicsivel többel...
Mi megelégszünk kicsivel többel...
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 7 hónapja #17035
Írta: DECOTEXT
S mégegyszer! Amint olvashattad, a sümegi forumtársunk hozzászólásait, egyértelműen, maga okozza azt a helyzetet amiben van, mert nem pakol össze a családjával és nem akar jobb helyre költözni, mert minden oda köti!
Mindig megfogadom, hogy nem hagyom magam tőled provokálni, de mindig lépre megyek!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Astarta, ismét nem olvasol figyelmesen és nem vetted a fárdságot hogy elolvasd az expozémet amit a 70-es évekről írtam, hogy milyen borzasztó anyagi helyzetben voltunk huszonévesen 2 kiskorúval és most ismét csak butaságokkal dobálodzol! Olyan csórok voltunk, hogy (ird és mond) volt olyan hét, hogy 70 forintunk volt. (Hetven, nem elírás!) S ráadásul akkor még cigiztem is! Azt is megírtam, hogy én akkor újságos voltam a póstán, bagóért és nem akartam dolgozni, így többek között, magam okoztam az akkor baj, DE AKKOR SEM ENGEDETT A NEJEM, olyan munkát végezni amibe belerokkanhattam volna! Igy hogy nem dolgoztam érthető volt hogy nincs elég pénzünk, de mi visz embereket arra, hogy 10 órát gürizzenek és mégse legyen pénzük???astarta írta: Ismét és ismét elfelejtkezünk arról, hogy nem mindenki van olyan helyzetben, mint te... Naná, hogy a nejed, aki min. 3000 euró nettót keres havonta, leírtad már többször, megengedhetné magának és neked, hogy ilyen kevésért ne dolgozz...De nem mindenki neje keres ennyit!
S mégegyszer! Amint olvashattad, a sümegi forumtársunk hozzászólásait, egyértelműen, maga okozza azt a helyzetet amiben van, mert nem pakol össze a családjával és nem akar jobb helyre költözni, mert minden oda köti!
Mindig megfogadom, hogy nem hagyom magam tőled provokálni, de mindig lépre megyek!
DCT