Németországi munkát keresek
- fecosan
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 7 hónapja #16860
Írta: fecosan
fecosan válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
A hosszú távú terveink között van, hogy a család is utánam jön - természetesen. Sajnos a feleségem nem olyan flexibilis... de ez van.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 7 hónapja #16931
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sokaknál van családon belül konfliktus. Itt csak a számolás és a száraz, racionális érvek hozhatnak eredményt! Engem nem hagyna a nejem ilyen sokat dolgozni, ilyen kevésért....fecosan írta: A hosszú távú terveink között van, hogy a család is utánam jön - természetesen. Sajnos a feleségem nem olyan flexibilis. de ez van.Köszönöm a hozzászólásokat.
DCT
- fecosan
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 7 hónapja #16933
Írta: fecosan
fecosan válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Engem sem hagy a nejem, azért keresgélek...... de ebből nincs konfliktus. Nem is lesz. Most itt tartunk.
- candy000
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 5
12 éve 7 hónapja #16937
Írta: candy000
candy000 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Én sem hagynám ilyen kevésért ennyit dolgozni a párom, de amég nincs jobb akkor ezzel is be kellene érni, mint a semmivel. Csak itt az a különbség hogy nem feltétlen talál az ember egyből jobb munkát.
- Numma
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
12 éve 7 hónapja #16941
Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves MINDENKI!!
Január 5-én költöztem ki Németországba..mint ahogy azt régen a kezdetek kezdetén megírtam..és jelentem hogy március 24én sikerült munkát találnom és március 25-én munkába állnom!!!
Majdnem három hónapot vártam,ültem itthon..próbálkoztam,de végre sikerült!
Most örülök,nagyon örülök!!
De mennem is kell...ha gépközelben leszek és érdekel titeket akkor írni fogok róla!!
Köszönöm a sok biztató levelet,hozzászólásokat...aranyosak vagytok!!
Azt tudom tanácsolni hogy senki se adja fel,valamiért elhagyta Magyarországot...ne adja fel..bátraké a szerencse...!!!
Sok sikert MINDENKINEK!!!
Írok még...
Január 5-én költöztem ki Németországba..mint ahogy azt régen a kezdetek kezdetén megírtam..és jelentem hogy március 24én sikerült munkát találnom és március 25-én munkába állnom!!!
Majdnem három hónapot vártam,ültem itthon..próbálkoztam,de végre sikerült!
Most örülök,nagyon örülök!!
De mennem is kell...ha gépközelben leszek és érdekel titeket akkor írni fogok róla!!
Köszönöm a sok biztató levelet,hozzászólásokat...aranyosak vagytok!!
Azt tudom tanácsolni hogy senki se adja fel,valamiért elhagyta Magyarországot...ne adja fel..bátraké a szerencse...!!!
Sok sikert MINDENKINEK!!!
Írok még...
- Oznarox
- Látogató
12 éve 7 hónapja #16942
Írta: Oznarox
Oznarox válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok,
tudtok-e valami pár hetes részmunkát.
Nyáron szeretnék tanulni németül. Ehhez úgy gondoltam, legjobb lenne kiutazni pár hétre Németországba.
- 3-5 hetet lennék kint, ahogy sikerül
- ez idő alatt szeretnék dolgozni valahol, napi 4-6 órában
- lehetőleg olyan közegben ahol lehet kommunikálni munkatársakkal, de nem gond, ha nem tudok olyan jól németül.
- gondolom ott mindenhol van internet, de azért leírom, hogy olyan kis faluba nem mennék ahol nincs
Mielőtt még feltennétek a kérdéseket megválaszolom előre:
Miért csak részmunkaidőben:
- mert jelenleg is van munkám amit napi 1-2 órában végzek laptop-pal interneten keresztül, szabadúszóként, és igen jól fizet.
- mert nem dolgozni akarok kimenni, hanem nyelvet tanulni. A munka csak azért kell, hogy rá legyek kényszerítve arra, hogy német közegben mozogjak, kommunikáljak másokkal (persze ingyen nem dolgozom, de nem itt akarok meggazdagodni)
tudtok-e valami pár hetes részmunkát.
Nyáron szeretnék tanulni németül. Ehhez úgy gondoltam, legjobb lenne kiutazni pár hétre Németországba.
- 3-5 hetet lennék kint, ahogy sikerül
- ez idő alatt szeretnék dolgozni valahol, napi 4-6 órában
- lehetőleg olyan közegben ahol lehet kommunikálni munkatársakkal, de nem gond, ha nem tudok olyan jól németül.
- gondolom ott mindenhol van internet, de azért leírom, hogy olyan kis faluba nem mennék ahol nincs
Mielőtt még feltennétek a kérdéseket megválaszolom előre:
Miért csak részmunkaidőben:
- mert jelenleg is van munkám amit napi 1-2 órában végzek laptop-pal interneten keresztül, szabadúszóként, és igen jól fizet.
- mert nem dolgozni akarok kimenni, hanem nyelvet tanulni. A munka csak azért kell, hogy rá legyek kényszerítve arra, hogy német közegben mozogjak, kommunikáljak másokkal (persze ingyen nem dolgozom, de nem itt akarok meggazdagodni)