Németországi munkát keresek

• WgD
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja #17567 Írta: WgD
WgD válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Numma!
Nem egészen értem: a pizzéria közelében/mellett/felett éltetek korábban, de már elköltöztetek onnan és most a pizzériában dolgozol? És részidőben keddtől fogsz dolgozni még egy helyen? Össze tudtad hangolni a két munkát? Bocsi, hogy nem értem :)
Mo-n lesz a lagzi? :)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 7 hónapja #17576 Írta: Numma
Numma válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

szia WgD!

Lehet hogy nem írtam elég értelmesen,bocsi! :)
A Pizzéria a lakóhelyemtől egy órás utazással van.
Eddig a a tulajdonosoknál éltem a vendégszobában,ami a Pizzéria felett van kialakítva és hetente két fél napot tudtam hazajárni! Eddig és most is a Pizzériában dolgoztam és mikor kellett akkor a gyerekre vigyáztam!
A másik állás pedig a lakóhelyemen van!
Így most már nem fogok ott élni a családnál,hanem "bejárós" leszek..reggel,az "otthoni" meló,délután és este pedig a "messzi" meló és este busszal haza..! :)

Lakodalom Magyarországon lesz. :)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 7 hónapja #17580 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Numma írta: szia WgD!Lehet hogy nem írtam elég értelmesen,bocsi! :)
A Pizzéria a lakóhelyemtől egy órás utazással van.Eddig a a tulajdonosoknál éltem a vendégszobában,ami a Pizzéria felett van kialakítva és hetente két fél napot tudtam hazajárni! Eddig és most is a Pizzériában dolgoztam és mikor kellett akkor a gyerekre vigyáztam! A másik állás pedig a lakóhelyemen van!Így most már nem fogok ott élni a családnál,hanem "bejárós" leszek..reggel,az "otthoni" meló,délután és este pedig a "messzi" meló és este busszal haza..! :)Lakodalom Magyarországon lesz. :)

Kedves Numma! Feltétlenül ügyelj arra, hogy legálisan legyél munkavállaló és legyen meg minden járulékfizetésed, különben semmi nem fog a nyugdijadba beleszámitani és bármikor hazavághatnak egy fillér nélkül! Feltétlenül ellenörizd, hogy van e betegbiztositásod és be vagy e jelentve?? Utólag már késöbánat.....!

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
12 éve 7 hónapja #17583 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Numma,
örülök, hogy végre van munkád!
Kívánok minden jót, tanuld fleißig a nyelvet.
Aztán jelentkezz időnként! ;)
Maya
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Numma

• pepi
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja #17627 Írta: pepi
pepi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Decotext,
köszönöm szépen a választ, sajna csak most találtam meg, még elég kezdő vagyok itt....
Mivel több és különböző korú és igényű gyerekkel mennénk, muszáj volt volt olyan helyet keresni, ahol mindenkinek megvan az esélye(hogy értsd német szinten is nagyon tehetséges sportolókról van szó).Ezért a helymeghatározás.A Kinderfreibetragnak még egyszer nekiugrok.A 10-15000 EUR tartalék az rendben van, anélkül el sem indulnék..
Már azon gondolkodom, h inkább letagadnám a közgáz egyetemet, hogy ne tűnjek túlképzettnek egy sima előkészítői álláshoz.Talált már valaki itthonról állást, CV-ket küldözgetve? Jó ötlet az, h személyesen felkeresem inkább őket?Nem tudsz véletlenül olyan honlapot, ahol a fejvadász cégek külön vannak, nemrég azt mondták nekem, nem szerencsés a cégekhez pályázni, innen ez nem lesz eredményes.
Ja, és a bemutatkozásból kimaradt, én az anyuka vagyok, nem tudom hosszabb időre itthon hagyni őket.Pár hét persze belefér, de több semmi esetre sem.

Több
12 éve 7 hónapja #17638 Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia pepi!

Talált-e már valaki itthonról állást?
Kérdésedre szeretnék válasszólni. IGEN

A férjem közvetlen a cégekhez pályázott és 2héten belül visszajeleztek. 2hónappal ezelőtt kezdett el munkát keresni itthonról és már ma el is kezdett kinn dolgozni :)
Ő egésszen más területen dolgozik, de a lényeg, hogy itthonról munkaközvetítő nélkül talált állást.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pepi