Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ezt felejtsd el! Ha ilyen álmaid vannak, kedves Pepi, akkorpepi írta: Én azért szeretnék előkészítőként kezdeni, h kb fél év alatt kiismerjem a rendszert, na meg a nyelvbe belejöjjek rendesen. A cél természetesen az, hogy ha eleinte nem is olyan nagy épületeket mint amiket itthon csináltam, de kisebbeket már projektvezetőként irányíthassak..
maradj otthon, mert nem rád várnak az ilyen munkakörök!!
Különben sok sikert!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kedves Drinnyo! Te honnan jöttél? Európában felnőtt emberek élnek s maguk intézik a dolgaikat! Hogyan gondolhatod azt, hogy valaki jelentkezni fog és kiskezedet fogva kivisz Németországaba és megtanit németül s betanit a kinti munkákra, szállást ad és minden papirodat elintézi??drinyo írta: Sziasztok. Kimennék német országba dolgozni. Keresek valakit aki tudna segíteni.Víz gáz fűtés szerelő a szakmám.Betanítot vagy segéd munka is ,bármi érdekel.Karbantarto is voltam ott mindent tudni kellet.Elöre is köszi.
Persze lehet, hogy most lépre mentem, és csak eltévesztetted a topicot!
Ezt ugyanis valószinű a "legfirsseb magyar viccek" topicba szántad!
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Gergoo írta: Szerintem várhatnak rá ilyen munkakörök de a fél év inkább 4-5 év. Minimum.
Na, ja! SM-ként 4-5 év, esetleg. Aztán ha
szuper jól dolgozik esetleg rábizzák!
DCT
- pepi
- Látogató
- vbanhegyi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
szerintem csak abban az esetben tudsz így kimenni és akkor is nagy erőbefektetés kell hozzá, ha vagy van egy rokonod kint hosszú évek óta, vagy egy olyan barát akire az életedet is rábíznád, aki esetleg tényleg sokat köszönhet neked..
mi is így megyünk ki, (amennyiben sikerül már elindulni,) de így sem könnyű, és való igaz hogy tanulj meg NÉMETÜL mert magadat, mint munkaerőt csak te tudod eladni a legjobban, de ha nem tudsz kommunikálni akkor könnyen zsákutcába futsz...
sok sikert!
V