Németországi munkát keresek

Több
12 éve 8 hónapja #16313 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves NUMMA

Bizony itt kint , nagyon kihasználják a proba napokat, Számold ki hány embert hivnak be 3-4 nap proba napra ez tiszta pénz nekik(cégeknek) :sick: és hidd el mindenkinek mosolyogva ugyanazt mondják ,hogy jol végzik a munkájukat. :sick: :blush:
Háll Istennek nekem szerencsén van a munkahelyekkel, mert most az uj munkahelyemen sem kellett proba nap azonnal kezdtem :blush:
És a mini jobboson sem a panzioban :blush:
Az a baj ahogy látom, hogy mindig a nagyvárosok felé tőmőrülnak a magyarok ahol telitett a munkaerő piac.és bizony tudnak válogatni a munkavállalok kőzőtt ,ahogy akarnak :sick:
Én egy kis faluban élek és 30 km-re kőrben a nagy városok, tőmegével van itt munka, és kedvesebbek a munkakeresők .. De ez csak az én véleményem.
És ahogy a tőbbi forum társak mondják, bizony ezt észbe kell tartanunk,hogy mi csak idegenek vagyunk a számukra és ezt tudomásunkra is hozzák, :sick:
És ez csak rosszabb lessz, és talán egy év se kell és tellitődik itt is a munkaerő piac,
A párom tegnap mondta, hogy beadott egy pályázatot és olyan nagy cégek is beadták akik eddig csak a nagy" husdarabokra ácsingoztak" most már ők is megelégednek a kismunkákkal is. :sick: :blush: Vagyis egyre kevesebb a munka sajna. És ők németek.
Akkor mit várunk mi :blush: :blush: :woohoo:
Csak kitartás és türelem, hidd el lessz munkád, de hogy jo-e????
Üdv.Terézia
A következő felhasználók mondtak köszönetet: externis, HorvathAndrea

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 8 hónapja #16316 Írta: externis
externis válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Terézia!

Mindig örömmel, és szívesen olvasom a hozzászólásodat a Németországi munkavállalással kapcsolatosan.
Egyetértek veled abban, hogy nem csak a nagyvárosokban van élet, én sem ott szándékozom dolgozni, hanem Münchentől 30 km-es körzetben
Személy szerint én szeptember hónapban készülök, végleg kimenni, dolgozni, és remélhetőleg Boldogan élni Németországban.
Nincsenek illúzióim, tökéletesen tisztában vagyok a lehetőségeimmel, és a korlátaimmal a munkaerő piaci lehetőségeimmel.
Egyet tudok, optimista, becsületes, kitartó munkával lehet érvényesülni, és élni Németországban is.
Nem vagyok már fiatal, az ötvenes éveim közepén járok, itthon lezárok egy korszakot, és fiatalkori álmom váltom valóra, hogy Németországot, önként, szabadon választhatom második hazámnak. A fiam is ott kezd, de egész más városban, mint rezidens.
Még szeretnék dolgozni, hasznos lenne, a társadalom számára, elképzeléseim is vannak, ismerősök is, így nem gondolnám, hogy különösebb nehézségeim lesznek e területen.
Mottóm:
Becsület, szorgalom, kitartás
Embernek lenni, minden körülmények között!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
12 éve 8 hónapja #16319 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Becsület, szorgalom, kitartás
Embernek lenni, minden körülmények között!

Kitartas az mar jo. Volt egy ilyen kollega a magyar törtenelemben :laugh:
Szorgalom, ha lesz ra modod.
A többit hagyjad Magyarorszagon, mert azzokkal nem jutsz egy lepest sem elöbbre. :angry:

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!

Több
12 éve 8 hónapja #16320 Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szio Externis
Kőszőnőm.
Én csak mindig a tapasztaltakat irom le. :blush:
Tudod én is későn érkeztem ide ki Németországba, és nem munkát jőttem keresni :blush:
Nagyon megszenvedtem az első évet, nyelvtudás nélkül, egyedül, egy magyar nem volt a kőrnyéken.
Most naponta botlok beléjük :blush: és már egy család is lakik itt a faluban akikkel joban vagyunk.
És bizony mikor elfogyott a pénzem, és a páromtol nem akartam és nem is fogok kérni elmentem munkát keresni, bizony voltam olyan helyen ahol majd őssze estem és végigcsináltam pedig tudtam itt nem maradok, a 20 évesek 3-4-5 oránál tovább nem maradtak, mondták ezt a rabszolga munkát nem csinálják igaz ők Németek voltak :sick:
De tudod magyar büszkeség :sick: :silly: nefélj bánom is mostani fejemmel én is otthagynám őket, de utánna mikor a német főnők felhivott és mondta miért nem megyek vissza dolgozni az jol esett. :blush:
Aztán még két helyet kiprobáltam, és mondhatom itt igen meg kell dolgozni a pénzért,de szerintem is megéri.
És ahogy irod Becsület, szorgalom, kitartás ezek kellenek sajna főlleg a kitartás.
És sikerülni fog ,nem érdekes hány éves vagy itt a 70 évesek is dolgoznak a 20 évesekkel együtt :blush: ;) és nem nézik ki őket, én is 20 évesekkel dolgozom egyik munkahelyemen :blush:
A főnőkőm szerint pedig a kőzépkoruak megbizhatobbak. :P
És igen álmaidat válts valora, nem érdekes mikor csak valora váljon ;) :blush:
Üdv.Terézia

Több
12 éve 8 hónapja - 12 éve 8 hónapja #16321 Írta: horvathnekati
horvathnekati válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok! Hallott valaki közületek a Stage Kft-ről? Tegnap hírdettek gipszkarton szerelői állást,
telefonszám nincs, csak e-mail cím. Nincs az illetővel baj, egyből válaszol, próbál kint segíteni, ha nem gipszkartonozásban, más építőipari területen, de még a keresetről, szállásról sem írt
semmit.
Ha valaki hallott róluk, írjon.

Köszi

Több
12 éve 8 hónapja #16322 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Most állást hirdetett vagy segítséget? Melyiket mennyiért? :unsure: