Németországi munkát keresek
- Szugya
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 65
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Szugya!Szugya írta: Miután ennyire kiveséztétek a fénykép fontosságát / jogosan /, megnéztem a férjem fényképét amit a Prosperusék által meghirdetett villanyszerelői állásra küldött és valószínű már a selejtezőben landolt sajnos. Gyorskép, iszonyú kontrasztokkal, tényleg nem megnyerő, és ha elsősorban ez a fontos akkor tök mindegy, hogy szereti a munkáját, nem iszik nem dohányzik szeret és tud csapatban dolgozni nagyon alkalmazkodó...nem fényezni akartam, de legközelebb megnézem mielőtt elküld egy Lebenslaufot.
Ne sajnáljátok a pénzt, egy két jó profi fotóra! Az urad menjen el egy fényképészhez és csináltasson egy-két félalakos és mellképet profi szinekkel s megvilágitásban! Tudom, hogy ez a minta itt alul túlzás, de igy talán jobban érzékeltethetem, hogy ez mennyire fontos! Ugyan igy fontos a meghivás esetén, az öltözet, a testtartás és a stilus..... A világ egy szinház, és minden csak fellépés kérdése.
A szakmai dolgok 2 napon belül kiderülnek, s vagy van job vagy nincs, de elöbb el kell addig jutni hogy bizonyithass!
Te melyik személlyel mennél el sörözni?
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Egy oneletrajzot a mai vilagban TUDNI kellmegirni es osszeszerkeszteni. Egy munkaadonak nincs ideje minden jelentkezot atvizsgalni, ezert vannak bizonyos irott-iratlan szabalyok aminek meg KELL felelni. A palyazat ezen a ponton torteno elbiralasanal tok mindegy, hogy szerinted mit tud a ferjed. Es az elbiralo se fog vele foglalkozni.Szugya írta: Miután ennyire kiveséztétek a fénykép fontosságát / jogosan /, megnéztem a férjem fényképét amit a Prosperusék által meghirdetett villanyszerelői állásra küldött és valószínű már a selejtezőben landolt sajnos. Gyorskép, iszonyú kontrasztokkal, tényleg nem megnyerő, és ha elsősorban ez a fontos akkor tök mindegy, hogy szereti a munkáját, nem iszik nem dohányzik szeret és tud csapatban dolgozni nagyon alkalmazkodó...nem fényezni akartam, de legközelebb megnézem mielőtt elküld egy Lebenslaufot.
Beesik a HReshez mondjuk 50db oneletrajz. MIndegyiket elolvasni es atnezni reszletesen az kb. , 20perc/db. Szerinted fog barki is 2 napig oneletrajzokat olvasgatni??
Tehat lesznek olyan szurok az elejen ami lehet igazsagtalannnak hangzik, de a felvetelizteto akkor is igy fog szurni..
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Ich liebe Dich auch!!!Mindegy, hogy ki van a képen, tartalmilag és minöségileg kell, hogy jó legyen!
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
Kedves Szugya! mivel Schredderbe nem kerül egyetlen egy öneletrajz sem,Miután ennyire kiveséztétek a fénykép fontosságát / jogosan /, megnéztem a férjem fényképét amit a Prosperusék által meghirdetett villanyszerelői állásra küldött és valószínű már a selejtezőben landolt sajnos.
a Gergö engedelmevel közöld ferjed urad vezeteknevet es atnezem öneletrajzat
megegyszer es referalok, hogy miert is es miert is nem.................
Nem kell hangoztatnom, hogy sok minden aprosag döntö az elbiralasoknal,
mert peldaul olyan jelentkezök is vannak, akik 82-ben elvegeztek a szakiskolat
es 2012-ig Camionoztak ami annyit jelent, hogy a 30 ev alatt egyetlen egyszer sem
volt kezeben egy csavarhuzo....
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
Mahlzeit uram!Beesik a HReshez mondjuk 50db oneletrajz. MIndegyiket elolvasni es atnezni reszletesen az kb. , 20perc/db. Szerinted fog barki is 2 napig oneletrajzokat olvasgatni??
Egy 2 oldalas öneletrajz olvasasa nekem ca. 3-5 perc es minden egyes
jelentkezöt elolvasunk.
Es a szortirozas törtenik: igen,-nem,- talan..................................
Es a pofonok akkor jönnek, amikor az igenböl 6 embert kivalasztottal es
ertesited öket a tovabbi reszletekröl, erkezesröl etc..............
A 6 -bol 2-3 belesz@rik az emailedbe, valaszra sem meltatnak (tiszt. a kiv.)
es ekkor atnyulsz a talan tömbre es kezded az egeszet elölröl.
Abban is igazat adok minden referalonak, hogy el kell tudnod magad adni
elöször, mert hogy milyen szakmunkas, ember vagy, ez kiderül 2 napon belül.
Nekün is garantalnunk kell a megbizonk fele, hogy igenis top szakemberekkel
vitelezzük ki a munkat, es ha ezen top szakemberek belek@kalnak a minösegbe,
a nemet Normba, akkor nem a kilogok nevet fogjak emliteni, hanem hogy milyen sz@r
is ez a magyar csapat.
De positivan nezz a jövöbe, minden jobb lesz 2013-ban..............