Németországi munkát keresek
- koch1
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Koch1! Fel kell hivnom a szives figyelmedet, hogy a BRD-ben többkoch1 írta: az általad említett végzettségekkel nem rendelkezem-fuvarszervezőként dolgozom-de beszélek németül, a gagyogásnál jóval többet és elmennék dolgozni, akár összeszerelni, komissiózni, bármi. Nekem bőven elég lenne a 2000 Chf, még akár a 2000 eur.is , de kevesebbel, is beérem naná!!!
millió segédmunkás van (munkanélkül) s csakis jólképzett SZAKMUNKÁSOKRA van igény!
Hiába vagy Te Mo.-on "fuvarszervezö" (milyen végzettséggel is?) ezzel itt a BRD-ben
nem fogsz munkát kapni! Szerezz meg akár csak egy szakmunkáspapirt amit Prosperus
felsorolt, s máris válogathatsz a munkahelyekböl!
Mi az a kommissziózás?
DCT
- tweety
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Osztom a véleményedet,a magam részéről is menekülök az országból,de valóban nagyon nehéz kint munkát találni,főleg ha a nyelvet alig beszéli az ember.
De hogy én se maradok,az tuti lépek ahogy tudok.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ha semmilyen idegen nyelvet nem beszélsz, akkor mindegy, hogy melyik országba indulsz el, hátrányos helyzeted van! Feltétlenül vedd figyelembe, hogy német nyelvü területen (Ausztria és Schweiz is) jól képzett szakmunkásokra van szükség. A német nyelvet tudó képzetlenekböl van dögivel, s nem a magyarokra várnak! Jobbak az esélyeid Norvégiaban! Ez az ország folyamatosan keres munkavégzöket a segédmunkási területen is, de kiválló az utólagos képzés is.(Rádásul fejlett szociális rendszerrel rendelkeznek.)tweety írta: Szió!!Osztom a véleményedet,a magam részéről is menekülök az országból,de valóban nagyon nehéz kint munkát találni,főleg ha a nyelvet alig beszéli az ember.De hogy én se maradok,az tuti lépek ahogy tudok.
Megjegyzés: csak azért mert Mo.-on nem találod meg a számitásod, nem ajánlanám a "menekülést", mert ennek garantáltan rossz vége lesz! Ha ugyanis anyagi érdekböl szándákozol elhagyni az országot, akkor feltétlenül kell indulótöke, jó nyelvtudás, és többirányú képzettség. Mint ahogy az elöbb emlitettem, képzetlen, de a német nyelvet anyanyelvi szinten beszélö munkavégzökböl, több millió van muka nélkül! Rádásul a német 28 EU orszaból érkezö, jólképzett munkaeröböl válogathat!
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Latom ez a Norvegia tortenet beragadt nalad..DECOTEXT írta:
Ha semmilyen idegen nyelvet nem beszélsz, akkor mindegy, hogy melyik országba indulsz el, hátrányos helyzeted van! Feltétlenül vedd figyelembe, hogy német nyelvü területen (Ausztria és Schweiz is) jól képzett szakmunkásokra van szükség. A német nyelvet tudó képzetlenekböl van dögivel, s nem a magyarokra várnak! Jobbak az esélyeid Norvégiaban! Ez az ország folyamatosan keres munkavégzöket a segédmunkási területen is, de kiválló az utólagos képzés is.(Rádásul fejlett szociális rendszerrel rendelkeznek.)tweety írta: Szió!!Osztom a véleményedet,a magam részéről is menekülök az országból,de valóban nagyon nehéz kint munkát találni,főleg ha a nyelvet alig beszéli az ember.De hogy én se maradok,az tuti lépek ahogy tudok.
Megjegyzés: csak azért mert Mo.-on nem találod meg a számitásod, nem ajánlanám a "menekülést", mert ennek garantáltan rossz vége lesz! Ha ugyanis anyagi érdekböl szándákozol elhagyni az országot, akkor feltétlenül kell indulótöke, jó nyelvtudás, és többirányú képzettség. Mint ahogy az elöbb emlitettem, képzetlen, de a német nyelvet anyanyelvi szinten beszélö munkavégzökböl, több millió van muka nélkül! Rádásul a német 28 EU orszaból érkezö, jólképzett munkaeröböl válogathat!
A kerdezonek: NEM Norvegia SEM keres segedmunkasokat, sot norveg nyelvtudas nelkul szakmunkakra se nagyon, senkit! Ha Nemetorszagba nincs eselyed, akkor Norvegiaban max a roman ciganyok kozott talalnad meg a helyed Oslo belvarosaban, koldulva..
- Kanga
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 45
mahlzeit írta: NEM Norvegia SEM keres segedmunkasokat, sot norveg nyelvtudas nelkul szakmunkakra se nagyon, senkit!
Szerintem egyszeru a helyzet: ha csak magyarul beszelsz, akkor csak Magyarorszagon tudsz dolgozni, ennyi. Ha barmilyen mas orszagban akarsz munkat talalni, meg kell tanulnod az orszag nyelvet. Nem tudom elkepzelni, hogy lehet ugy elmenni akar nyaralni is - nemhogy elni, dolgozni - egy masik orszagba hogy csak magyarul beszelsz? Legfeljebb csoportos uttal, vagy valakinek a tarsasagaban aki beszel idegen nyelveket, de egyedul, csak magyar nyelvtudassal biztosan nem.