Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Elöször egy jobb német tanfolyamon nézz körül. Ha már most tudsz németül, folyékonyan (szakkifejezeseket is ismered mint laboráns), akkor már csak németül honosittatni kell a papirjaidat. (Ez amolyan hitelesités német területre - forditással-, hogy minek felel meg a magyar papriod) Aztán amit elfogadtak itt a BRD-ben, az alapján pályázz meg munkahelyeket. Az egyészségügyben rengeteg lehetöség van, noha nem éppen a laboránsi területen!Anna74 írta: szeretnék segítséget kérni olyantól/olyanoktól akik egészségügyben otthon vannak Németországban....érdekelne,hogy milyen úton,hogyan lehet megközelíteni egy egészségügyi laboráns állást,hol keresgéljek stb.Esetleg,ha lenne valami ötletetek.....
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anna74
- Látogató
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Ápolói területen válogathatsz ott annyira kellenek munkavállalók!Anna74 írta: Nagyon köszönöm a választ.Kicsit elszomorított az utolsó mondatod, de azért majd próbálkozom.Nálunk hely van, most is dolgozom, de más gondok vannak.
Egy laboránsi beosztás nem nehéz munka, oda sok a jelentkezö!
Ne add fel, próbálkozz!
Tudod azért szerintem oda, nagyon kell a jó nyelvtudás (remélem van)
mert nem mindegy, hogy vizelet vizsgálatot csinálsz, vagy víz alatt....
DCT
- Anna74
- Látogató
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Nos, a "nem nehéz" illetve könnyűt munkát, fizikai értelemben értettem! Tudás, biztosan kell, s nem is kevés! Pontosan ezért említettem a jó nyelvtudást és a térfás megjegyzésemet, mert bizony ha valaki ősszetéveszti az análist a banálissal, abból gondok lehetnek.....Anna74 írta: Azért nem mondanám,hogy a laboráns munka könnyü,mert itt is van több ágazat,vannak specializálódások,hematológia,mikrobiólogia,immunológia,biokémia-én mindegyikben dolgoztam,/elnézést,ha rosszul írtam valamit,de nem tudok mindent magyarul/.Bárcsak németül tudnék így!Tetszett a vicced a pisis....
DCT