Németországi munkát keresek
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
tzsolti írta: Sziasztok!
Autófényezői vagy ipari fényező állást keresek Németországban. Autófényező a szakmám,több évet dolgoztam kint,a nyelvtudásom alapszintű,de a szakmai németet megértem. Eddig magyar cégeken keresztül dolgoztam kint. Minden megoldás érdekel,akár magyar cégen keresztül is, vagy akár közvetlen német cégen. Saját autóval rendelkezem,akár tudok társulni is. Köszönöm az esetleges információkat.
Szia,
sokan, sokszor leírták már, most én is leírom. Ez az oldal információ cserére készült, ami azt jelenti, ha elakadnál valamely témában, akkor tudsz kérdezni. Mi, aki itt az oldalon válaszolunk, ugyan olyan egyszerű melósok vagyunk, nem rendelkezünk - a saját állásunkon kívül - másik állással. ( Tisztelet a kivételnek.)
Az állásokat mi magunk találtuk, javaslom állj Neki, és keress Te is Németországban magadnak, mert hogy ezen az oldalon senki sem fog Neked állást ajánlani, azt tuti.
Mivel írtad, hogy alapszintű a németed így javaslom, a google keresőbe írd a következő három közül egyet :
1.1 KFZ-Lackierer
1.2 Autolackierer
1.3 Fahrzeuglackierer
továbbá a
2. Deutschland és a
3. Job szavakat.
E három hozzásegít ahhoz, hogy találj olyan állásokat, melyek Németországban vannak. A többi csak rajtad múlik.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hrobert
- Látogató
Én egy hónapja vagyok Wiesbaden-ben. Szerencsém volt, kész helyre jöttem.
Amit itt láttam az alapján javaslom neked, hogy próbáld meg az éttermeket. Én kínaiaknál dolgozok, kilóg a nyelvem, egy rabszolga vagyok gyakorlatilag, de fizetnek 1000 eurot, szállást kaját.
Lassacskán megismerve az itteni viszonyokat ez nem rossz - minimális nyelvtudással ráadásul - az otthonaikról meg ne is beszéljünk!
Persze én is szeretném megtanulni a nyelvet rendesen, de heti 6 nap megfeszített meló után nem egyszerű.
Sok sikert!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Melyik etteremben vagy mert az sem mindegy. Ismerem Wiesbadent mint a tenyeremet.Én egy hónapja vagyok Wiesbaden-ben. Szerencsém volt, kész helyre jöttem.
Ha a Mongol/Kinainal vagy akkor vedd figyelembe, hogy azok közül is csak
a 30 % -a beszeli korrektül a nemet nyelvet. Ha egyaltalan !
Ha 6 napot dolgozol is, vedd a fardasagot es legalabb 5-10 szot tanuljal meg
naponta nemetül. Ne akarjal azon a szinvonalon megmaradni ahol a Mongol/
Kinaiak vannak, legyel különb.
A masik, hogy örüljel, hogy 6 napot dolgozhatsz egy heten, vannak magyarok akiknek
csak 1 nap egy heten adatott meg.
Tanuld,tanuld a nemet nyelvet es a jövöben ugy fogsz visszatekinteni erre az
etteremre, hogy egy kivalo Praktikum volt
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- palko01
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Németországban dolgozó minősített hegesztők segítségét és tanácsait kérném! Június elejétől szeretnék Németországban munkát vállalni, lehetőleg fixen /egy adott városban/ hol tudnék állások után nézni...?? Bármilyen jó tanácsot szívesen veszek!
Köszi
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
palko01 írta: Németországban dolgozó minősített hegesztők segítségét és tanácsait kérném! Június elejétől szeretnék Németországban munkát vállalni, lehetőleg fixen /egy adott városban/ hol tudnék állások után nézni...?? Bármilyen jó tanácsot szívesen veszek!
Na, akkor sorban, öt tanácsom van:
1 Tanuld meg a német nyelvet, legalább olyan alapfokon, hogy beszélj és érts.(Helyesírás másodrangú, de nem árt.)
2 Tegyél félre kb. 3000 eurót (de legalább 2000-et), hogy legyen egy indulási tőkéd, mert az első hónapokban ez feltétlenül kell. (Lakbér, kaució. kaja, hivatalok, stb)
3 Keresd ki az adott várost, ahova menni szeretnél .
(Itt nem ajánlom Münchent, Hamburgot és Berlint mert ezek drágák. Kölnben, sok a munkanélküli külföldi.) A több nagyjábból mehet.
4 Keress egy munkahelyi hirdetést, vagy itt használd a munkakeresőt (+itteni hirlevél) vagy esetleg ezt << ennél a nyelvet is kiválaszthatod, s akár magyarul is kereshetsz.
5 Strat! Ha ezek meg vannak akkor indulhatsz is és sikeres leszel!
Ui: a családot, (ha van) egyelőre hagyd Mo.-on. Ha "beindultál" akkor majd követnek.
DCT
- attila84
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Targoncás - raktáros munkát keresek Németországban. Érvényben levő uniós targoncás jogosítvánnyal rendelkezem 5-tonnáig. Targoncavezetésben 7 éves tapasztalatom van, valamint 2 éve dolgozom a SAP - programmal. Jelenleg egy német cégnél dolgozom áruátvevő-targoncás munkakörben. Hátrány: német nyelvtudás - sajnos csak az alapszint megy.